Senioren nieuws

Baarlo ten onder bij laagvlieger MMC Weert

Gisteren, 25 februari 22:00  Het spelen op kunstgrasvelden is aan Baarlo nog steeds niet besteed. Ook bij MMC Weert leed Baarlo voor de 4e maal (van in totaal 5 duels) op die ondergrond een nederlaag. In de matige eerste helft wist Baarlo aanvallend weinig in te brengen. Middels een fraai afstandsschot kwam de thuisclub voor rust verdiend op voorsprong. In de 2e helft was het een meer evenwichtige strijd.  Baarlo kwam nog dicht bij de gelijkmaker, maar die bleef uit. Een 20-tal minuten voor tijd luidde een succesvolle counter van MMC Weert het definitieve verlies van Baarlo in (2-0), dat daarmee kostbare puntenwinst aan zich voorbij zag gaan.meer »

Wim Rijs nieuwe hoofdtrainer bij VV Baarlo vanaf seizoen 2024-2025

23 februari 18:15  Het bestuur heeft, met dank aan de inspanningen van de Technische Commissie, een opvolger gevonden voor de na afloop van de huidige competitie naar Venlosche Boys vertrekkende Tim Nabben. Het is de in Swolgen woonachtige Wim Rijs (61 jaar) geworden, momenteel nog hoofdcoach bij Sporting ST (Swolgen/Tienray). Als trainer-coach heeft hij in de afgelopen 2,5 decennia gewerkt met zowel junioren- als seniorenteams. De inmiddels in het trainersvak dus ervaren Swolgenaar gaat vanaf het nieuwe seizoen 2024-2025 de selectiegroep van VV Baarlo als hoofdcoach onder zijn hoede nemen.meer »

Aanmelden vrijwilligersavond, 16 maart 2024

10 februari 8:15  Zaterdag 16 maart willen we alle vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. We nodigen alle vrijwilligers met partner uit voor een etentje en een gezellige feestavond. Meld je aan voor zaterdag 9 maart, dan weet de kok voor hoeveel mensen er gekookt moet worden.meer »

Knappe puntendeling van Baarlo bij subtopper SV Budel

28 januari 21:15  In het eerste competitieduel van het nieuwe kalenderjaar mocht Baarlo tot pal voor het verstrijken van de reguliere speeltijd nog hopen op een stunt bij SV Budel, de nummer twee in de stand. In de eerste helft lukte het de Baarlonaren om de thuisclub te verrassen met de openingstreffer (0-1). Na de hervatting ging SV Budel met opportunistisch spel nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. De Baarlose defensie hield knap lang stand, maar moest in de absolute slotfase toch nog de – voor de thuisclub niet onverdiende - gelijkmaker incasseren (1-1). meer »

In Arnhem weten ze nu wie VV Baarlo is

27 januari 8:30  Het is inmiddels een traditie geworden, het selectie-uitje tijdens de winterstop van de mannen- en vrouwenselectie. Dit keer ging de reis niet naar Zuid-Limburg, maar was Arnhem (Elden) de plaats van bestemming. VV Eldenia was de tegenstander voor de 4 teams. Naast de oefenwedstrijden staat deze dag in het teken van verbinding en gezelligheid. En we kunnen zeggen dat het weer een uiterst nuttige en vooral gezellige dag werd. In Arnhem weten ze nu wie VV Baarlo is.meer »

Gezellige Nieuwjaarsreceptie en jubilarissenhuldiging: een (foto)verslag.

12 januari 13:00  In een gezellige ambiance heeft VV Baarlo op zaterdagavond 6 januari j.l. weer het nieuwe kalender- en sportjaar 2024 op feestelijke wijze ingeluid. Namens het bestuur verwelkomde Edward Smedts de aanwezigen. In zijn openingswoord belichtte hij in het kort de memorabele momenten van het afgelopen jaar op bestuurlijk, organisatorisch en sportief gebied. Ook sprak hij een dankwoord uit richting alle kaderleden voor hun inzet in het afgelopen kalenderjaar.meer »