Senioren nieuws

Winst met dubbele cijfers in oefenduel van Baarlo op SVC2000

22 september 12:30  De eerste helft van dit onder kunstlicht gespeeld oefenduel op Sportpark De Wijher in Roermond ging nog redelijk gelijk op. SVC2000, net als Baarlo ook 3e klasser, kwam zelfs nog op een 1-0 voorsprong waarna het een eenzijdig duel werd dankzij de grote "Michiel Hanssen show". Met liefst 9 treffers leidde hij bijna persoonlijk de thuisclub naar de slachtbank.meer »

Baarlo een maatje te groot voor Egchel in laatste bekerpouleduel

19 september 19:30  Al heel snel na het beginsignaal van dit 3e bekertreffen bleek dat Baarlo veel te sterk was voor 5e klasser Egchel. Binnen 6 minuten stonden de roodzwarten al op een 0-2 voorsprong. Het klassenverschil werd uiteindelijk duidelijk vertaald in de doelcijfers. Met de 0-8 eindstand kwam de thuisclub gezien de vele kansen voor Baarlo uiteindelijk nog goed weg. meer »

Baarlo verslikt zich in effectiever Panningen

12 september 21:15  Op kermiszondag heeft Baarlo de favorietenstatus in het bekerduel tegen Panningen, dat in de competitie een klasse lager acteert, niet kunnen waarmaken. De roodzwarten maakten weliswaar het spel maar Panningen ging in de omschakeling beter met de spaarzame kansen om dan Baarlo (2-0 nederlaag).meer »

Bekerindelingen, -programma en uitslagen seniorenteams

10 september 12:15  De eerste ronde van de bekercompetitie seizoen 2021-2022 is zoals gebruikelijk een pouleronde. Het gaat om de poulewinst om door te kunnen gaan naar de knock-out fase.meer »

Gelijkspel tussen Baarlo en Hegelsom in oefenduel

9 september 22:45  Baarlo en Hegelsom hebben elkaar in evenwicht gehouden (1-1) in een ter elfder ure ingelaste wedstrijd onder kunstlicht. meer »

Ruime bekerzege van Baarlo op vijfdeklasser VVV'03

5 september 13:15  Baarlo was te sterk voor VVV’03 in dit eerste bekerduel, waarmee het nieuwe seizoen 2021-2022 officieel werd geopend. meer »

Baarlo in tweede oefenduel ook te sterk voor Oostrum

22 augustus 22:45  Opnieuw deed Baarlo wat het aan zijn stand verplicht was. Na de zege op Achates in het openingsduel van de oefencampagne werd nu 4e klasser Oostrum in een doelpuntrijk duel aan de zegekar gebonden. meer »

Klasse-indelingen en programma's senioren en junioren

21 augustus 11:15  De klasseindelingen van alle senioren- en juniorenteams zijn bekend voor het nieuwe competitieseizoen 2021 / 2022, dat in het weekeinde van 25/26 september wordt opgestart. meer »

Winst op Achates in eerste oefenduel voor Baarlo

15 augustus 18:00  Als voorbereiding op het nieuwe seizoen sparde Baarlo tegen 4e klasser Achates uit Ottersum. Baarlo domineerde het hele oefenduel, kwam wel verrassend nog met 0-1 achter maar repareerde die onnodige schade relatief gemakkelijk in de 2e helft. meer »