Senioren nieuws

Roel en Frank, "Man of the match" van duel Baarlo - Merefeldia

10 november 9:30  Het wedstrijdresultaat (1-1) was niet helemaal naar tevredenheid, maar leverde na afloop - misschien daarom wel? - wegens een gelijk aantal stemmen in Roel Bouten en Frank Peeters twee winnaars op van de titel “Man of the Match", zodat er toch nog wat te proosten viel. meer »

Teleurstellend gelijkspel van Baarlo in thuisduel tegen Merefeldia

7 november 23:45  In een qua niveau heel matig duel hebben Baarlo en laagvlieger Merefeldia de punten gedeeld. De enige echte hoogtepunten in de wedstrijd waren de twee doelpunten in de eerste helft die uiteindelijk de eindstand bepaalden. Beide vanuit hoekschoppen in een tijdsbestek van nog geen twee minuten.meer »

Nieuw ballenhok gereed, mede mogelijk gemaakt door Rimas

29 oktober 6:15  Het vernieuwd ballenhok is gereed, een hele verbetering ten opzichte van hoe het was. Met dank aan machinefabrikant Rimas, die alle aluminium profielen en bevestigingsmaterialen heeft gesponsord.meer »

Baarlo te sterk voor hekkensluiter Haelen

24 oktober 22:45  In de eerste helft waren de meeste en beste doelkansen voor Baarlo, maar was de oogst bij de rust met slechts één treffer aan de te magere kant. Haelen bleef zodoende lang in de wedstrijd, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen. Ondanks een rommelige 2e helft wist Baarlo toch het verschil alsnog te maken.meer »

Kai Nellen, "Man of the match" van duel Baarlo - Haelen

24 oktober 20:00  Kay Nellen is verkozen tot 'man of the match' in de wedstrijd tussen Baarlo - Haelen. Door een samenloop van omstandigheden heeft Kay 120 minuten gevoetbald. Eerst 60 minuten bij het 2e en daarna nog eens 60 minuten bij het 1e. Door deze inspanning heeft Kay de 'man of the match-titel' dik verdiend.meer »

MVC’19 meest gelukkige in enerverende clash met Baarlo

16 oktober 22:45  Kleurrijk vuurwerk van de Baarlose M-side vooraf aan de klassieker tussen MVC’19 en Baarlo luidde een knallend en enerverend duel in. De vele supporters van beide ploegen langs de lijn zorgden voor een echte derbysfeer. De spelers op hun beurt voor een wedstrijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld, maar wel sportief bleef, geen seconde verveelde en bol stond van de spanning.  Baarlo brak met een pijlsnelle openingstreffer het duel direct open. Het slotakkoord was echter voor MVC’19 met de winnende treffer in de absolute slotminuten (2-1).meer »