Senioren nieuws

Wedstrijdinfo Baarlo - Sportclub Irene ( Competitie 3e klasse C).

Gisteren, 3 december 22:45  (Zondag 4 december 2022; aanvang 14.00 uur op Sportpark De Meeren!).meer »


Gehavend Baarlo incasseert tegen Melderslo tweede verlies op rij

27 november 21:45  Het gemis van een viertal vaste basisspelers bij Baarlo noopte Baarlo-trainer Tim Nabben opnieuw tot aanpassingen in alle linies. Het deed zich gevoelen in het matige spel wat op de mat werd gelegd in het duel tegen Melderslo. Veel onnauwkeurigheden en miscommunicatie. Tot overmaat van ramp werden ook nog, in navolging van de nederlaag vorige week tegen Brevendia, de punten min of meer cadeau gegeven aan de tegenstander. Alle drie de tegendoelpunten kwamen namelijk voort uit persoonlijke fouten en resulteerde in een 3-1 zege voor Melderslo. Jort Pouls scoorde met een kopbal nog wel de eretreffer voor Baarlo. meer »


Bestuur wisselt verder door: vacature voorzitter VV Baarlo

26 november 16:15  Verleden week is er (via de site en social media) een eerste wisseling van de wacht binnen het bestuur aangekondigd met het aanstaande afscheid van René Janssen als voorzitter van de technische commissie. In navolging daarvan heeft nu ook Jules Dorssers onlangs binnen het bestuur kenbaar gemaakt aan het einde van het lopende seizoen te stoppen als lid van het algemeen bestuur en daarmee zijn functie als voorzitter neer te leggen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 3 november is dit door hem ook officieel medegedeeld aan de aanwezige leden van VV Baarlo en met dit artikel nu tevens aan de overige leden en belangstellenden in het wel en wee van de vereniging. meer »


Bestuur wisselt door: vacature voorzitter TC

25 november 7:30  Onlangs heeft René Janssen zijn collegabestuursleden laten weten dat hij zijn rol in het bestuur van VV Baarlo niet gaat verlengen. Na 2 jaar deel uitgemaakt te hebben van de projectgroep ‘Toekomst VV Baarlo’, heeft René met veel enthousiasme in het vernieuwde bestuur de rol van Voorzitter Technische Commisssie bekleed. Na 6 jaar vindt René het tijd worden voor een nieuwe enthousiasteling, die de club verder op de kaart gaat zetten.meer »


Baarlo verspeelt onnodig kostbare punten tegen Brevendia

20 november 22:45  Bijna een uur lang domineerde Baarlo het duel met hekkensluiter Brevendia volledig. Al na 4 minuten lag de Baarlose openingstreffer in het netje en de gasten uit Stramproy leken weggespeeld te gaan worden. Met name in de 1e helft had Baarlo een 5-tal riante kansen om de wedstrijd al vroegtijdig in het slot te gooien. Ook pal na rust hadden de roodzwarten nog een 2-tal kansen om de voorsprong verder uit te breiden. Maar kans na kans werd verprutst. Baarlo liet Brevendia, dat aanvallend nauwelijks iets in te brengen had, daarmee in leven en kreeg daarvoor in de slotfase middels twee onverwachte tegentreffers de rekening gepresenteerd (1-2 nederlaag). meer »


Zwaarbevochten zege van Baarlo bij Sparta’18

13 november 22:30  Op het kunstgrasveld in Sevenum heeft Baarlo het traditioneel altijd moeilijk en dat was ditmaal niet anders. In de beginfase leek het daar nog niet op. Baarlo was daarin de betere ploeg en kwam ook binnen het eerste half uur op een 0-2 voorsprong. Maar nog voor rust kwam Sparta’18 enigszins onverwacht tot de aansluitingstreffer. In de 2e helft ging de thuisploeg vol voor de gelijkmaker, maar slaagde uiteindelijk niet in die opzet mede dankzij de gedegen Baarlose defensie die nauwelijks krimp gaf en de zege soeverein over de streep wist te trekken.meer »


Bloedeloos 0-0 gelijkspel tussen FCV Venlo en Baarlo

10 november 23:00  Het onder kunstlicht gespeelde inhaalduel in ’t Ven tussen thuisclub FCV Venlo en Baarlo eindigde qua stand zoals het begon. Geen van beide ploegen wist echt te overtuigen in het matige duel met spaarzame kansen die ook onbenut bleven. Baarlo kwam nog wel het dichtst bij een zege bij twee standaardsituaties waarbij de bal via het houtwerk het Venlose doel mistten. Uiteindelijk moesten beide ploegen zich dan ook tevreden stellen met de puntendeling. meer »


Gedegen en nuttige overwinning van Baarlo in Blerick

6 november 20:45  Geen sprankelende maar wel een uiterst degelijke wedstrijd van Baarlo bij SVB in een herfstachtig Blerick die uiteindelijk met een verdiende 0-2 zege werd afgesloten. Verdedigend werd er weinig tot praktisch niks weggegeven en aanvallend werd er effectief omgegaan met de zuinige echte kansen. Bij de rust leidde de roodzwarten al met 0-1 en de score werd in de 2e helft nog verdubbeld. Met de 3-punter klimt Baarlo naar een (gedeelde) 2e plaats en blijft daarmee tevens in het spoor van koploper Laar.meer »


Kay Nellen, "Inther - Man of the match" van het duel Baarlo - MMC Weert

2 november 10:30  Helaas kwam Baarlo afgelopen zondag in het thuisduel tegen MMC Weert niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Aan de inzet en dadendrang van Kay Nellen heeft dat niet gelegen, want hij speelde een berenpartij. Dat resulteerde terecht in de uitverkiezing tot "Man of the Match"! meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren

De Meeren 11

5991 ED Baarlo

077 - 477 26 03

 

POSTADRES

Secretariaat VV Baarlo

Prinses Margrietstraat 1

5991 XN Baarlo

06 - 41 91 36 48

 

WEBSITE VISIE

Over deze website

Onze vorige website

Social Media

VV Baarlo ClubApp

 
 
© VV Baarlo 1927- 2022