Senioren nieuws

Inventarisatie teamindelingen nieuwe seizoen

4 april 19:00  Al onze spelende leden wordt gevraagd wat ze komend seizoen willen. Hopelijk gaat iedereen door en kunnen we er eindelijk weer een seizoen van maken zoals iedereen dat graag wil.meer »

178x gelezen

Jaaroverzicht 2020

26 maart 7:45  Een visueel jaaroverzicht van het jaar 2020, om precies te zijn van december 2019 t/m januari 2021.meer »

180x gelezen

Geslaagd alternatief geannuleerde veteranen-jaarvergadering

4 maart 18:45  Terugkijkend een bijzonder jaar door de coronacrisis en helaas ook nog wat onzekere toekomst. Ook voor de veteranen. Het gemis van de rollende bal, de 3e helft, de leuke activiteiten maar bovenal de sociale contacten. meer »

182x gelezen

De hunkering naar de bal

5 februari 14:30  Voor eenieder, maar speciaal voor hen die al dan niet bewust afzien van social media platvormen als Facebook of Instagram, dit kostelijke artikel dat we aantroffen op de facebookpagina van Baarlo 5. Met humor en enig cynisme typeert het treffend het onderbuikgevoel van velen over het voetballoze tijdperk als gevolg van de coronabeperkingen. Echt de moeite waard om te lezen. Hulde aan de auteur!meer »

165x gelezen

VV Baarlo continueert samenwerking met Tim Nabben

12 januari 11:15  Hoofdtrainer Tim Nabben en VV Baarlo gaan nog minimaal een tweede seizoen met elkaar verder. Dus ook in het seizoen 2021-2022 neemt de Venlose coach weer samen met assistent René Janssen de Baarlose mannenselectie op sleeptouw. meer »

178x gelezen

Verslag laatste oktober training selectie VV Baarlo; een onderling minitoernooi

16 oktober 18:45  We spreken over dinsdag 13 oktober jl. waar we om 19.00 uur van de heer Mark Rutte het zeer teleurstellende nieuws kregen te horen over de weer verscherpte coronamaatregelen, waaronder zeker het nieuws over het (opnieuw) stilleggen van het amateurvoetbal. Voelend als een pleister op de wond mag er gelukkig wel nog op deze avond (gewoon) getraind worden. De nieuwe maatregelen gaan immers pas een dag later in. Een verrassende training ditmaal.meer »

41x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief