Senioren nieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Senioren nieuws

Baarlo in extremis langs buur Helden (2-0)

29 mei 23:45  Het laatste competitieduel was vooral van belang voor de gasten uit Helden, die nog in direct degradatiegevaar verkeerden. Voor Baarlo, dat al veilig was, stond het duel met name in het teken van het voldoen aan de sportieve plicht en afscheid nemen van een aantal spelers. Het in wezen povere duel leek uiteindelijk te eindigen in een bloedeloze 0-0 gelijkspel. In blessuretijd wist Baarlo het burentreffen toch nog onverwacht naar zich toe te trekken door praktisch uit het niets alsnog tweemaal te scoren. meer »


Wedstrijdinfo Baarlo - VV Helden (Pinkstermaandag 29 mei: 14.30 uur)

28 mei 20:30  De laatste wedstrijddag van de reguliere competitie met voor Baarlo de Peel en Maas derby tegen VV Helden, dat o.a. in het teken staat van het afscheid van een aantal spelers.meer »


Baarlo veilig na broodnodige zege bij hekkensluiter IVO

21 mei 18:15  Het duel in Velden stond in het teken van de strijd voor lijfsbehoud. Wellicht de oorzaak dat de eerste helft heel matig was. Veel balverlies en misverstanden bij beide ploegen. De openingstreffer van Baarlo op slag van rust was het enige hoogtepunt. Wel de opmaat voor meer levendigheid in de 2e helft. Beide ploegen zochten volop de aanval met 4 doelpunten als resultaat. Allereerst de gelijkmaker door IVO, dat even later nog een penalty onbenut liet. Baarlo liep vervolgens uit naar een zeker lijkende 1-3 voorsprong, maar moest in de slotfase toch nog billenknijpen na een late aansluitingstreffer door IVO. De 2-3 zege kwam echter niet meer in gevaar. Baarlo nu veilig en IVO degradeert.meer »


Geflatteerde nederlaag Baarlo tegen kampioen SV Laar

14 mei 18:45  Meer dan 70 minuten lang hield een door schorsingen gehavend Baarlo zicht op een resultaat tegen de nog steeds ongeslagen koploper en reeds ongenaakbare kampioen SV Laar. Het niet afronden van de kansen brak de roodzwarten, niet voor de eerste keer, uiteindelijk op. SV Laar daarentegen was, zoals het een kampioen betaamt, wel meedogenloos in het benutten van de gecreëerde mogelijkheden en won zodoende uiteindelijk verdiend - zij het geflatteerd - met 0-3. meer »


Gehavend Baarlo verliest van effectiever Sportclub Irene

30 april 21:00  Door afwezigheid van enkele basisspelers was Baarlo-trainer Tim Nabben genoodzaakt zijn basisformatie aan te passen, met name in aanvallend opzicht. Desalniettemin was Baarlo voetballend niet de mindere van de thuisclub. Daar waar Sportclub Irene echter van de weinige echte kansen in het duel er twee wist te benutten, liet Baarlo die liggen. Bij de roodzwarten ontbrak daarbij ook enkele malen het nodige fortuin in de afronding én pakten ook een aantal cruciale beslissingen van de niet al te consequent leidende arbiter nadelig uit voor de Baarlonaren. meer »


Koninklijke Onderscheiding voor Len Gielen

27 april 17:45  Uit handen van burgemeester Wilma Delissen en onder het toeziend oog van ons bestuur, familie en vrienden, heeft Len Gielen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij werd hiermee ook lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren hierbij Len en zijn vrouw Lies met deze welverdiende onderscheiding en hopen nog jaren gebruik te kunnen maken van Len zijn inzet voor onze club.meer »


Evenwicht in treffen tussen Baarlo en Melderslo.

23 april 20:00  Het competitieduel tussen Baarlo en Melderslo is geëindigd in een puntendeling. Gezien het wedstrijdbeeld een juiste weergave van de krachtsverhoudingen in het veld. Baarlo startte voortvarend met een snelle openingstreffer. Uit een strafschop halverwege de 2e helft kwam Melderslo weer langszij. Beide ploegen gingen in de slotfase nog vol voor de overwinning en kregen ook nog enkele mogelijkheden daarop. De 1-1 gelijke stand bleef echter tot het laatste fluitsignaal intact. meer »


Belangrijke winst van Baarlo bij Brevendia

16 april 23:00  In Stramproy heeft Baarlo revanche genomen voor de volkomen onnodige 1-2 nederlaag tegen Brevendia eerder dit seizoen in eigen huis. Weliswaar nipt en zwaarbevochten, maar de enige Baarlose treffer halverwege de 2e helft van dit sportieve duel bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning en kostbare puntenwinst. Daarmee wordt weer wat meer afstand genomen van de degradatiezone die door de magere resultaten in de laatste duels toch steeds nadrukkelijker in zicht begon te komen. meer »


Fotoreportage druk bezochte vrijwilligersavond

10 april 11:30  We kijken terug op een zeer geslaagde en vooral druk bezochte vrijwilligersavond, zaterdag 25 maart 2023. De avond begon met heerlijk eten van Maak en Smaak. Vervolgens werden Jules en René nog even in het zonnetje gezet voor hun inzet in het bestuur. Ze nemen beiden afscheid van het bestuur aan het eind van dit seizoen na 6,5 jaar. En verder was het gezellig borrelen en kletsen. We kijken terug op een goed bezochte en zeer gezellige avond.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief