Fotoalbums van evenementen en acties - Voetbalvereniging Baarlo

Fotoalbums van evenementen en acties

Regelmatig maken wij foto's van wedstrijden en activiteiten bij de club. De individuele fotoalbums (per evenement) plaatsen we op de website bij de bijhorende nieuwsberichten of (wedstrijd)verslagen. Fotoalbums van wedstrijden (indien beschikbaar) zijn te bekijken bij de desbetreffende teams.

Het archief met de volledige fotogalerij bewaren we binnen ons Google-account. Helaas is dat niet openbaar toegankelijk zonder Google-account met de juiste rechten nodig. Daarom hieronder een overzicht van een aantal albums uit dat archief. Dat overzicht zal overigens nog aangevuld worden in de komende weken/maanden.

MO17-1 zorgt voor verbinding tussen oud en jong

18 april 8:45  Al 7 jaar lang doet VV Baarlo met de meiden mee aan het project De Buitenspelval van Kerngezond (van Maurice Graef). Afgelopen zaterdag weer een bijzondere daag, waarbij de ouderen van De Weem uitgenodigd waren om mee naar de uitwedstrijd tegen SJO ESB MO17-1 te gaan. De Fortuna Sittard spelersbus werd geregeld en dat maakte het uitje natuurlijk compleet. Zowel jong als oud heeft genoten van deze dag, ondanks de nederlaag van Baarlo. Bekijk de mooie fotoreportage van deze dag.meer »


Fotoreportage druk bezochte vrijwilligersavond

10 april 11:30  We kijken terug op een zeer geslaagde en vooral druk bezochte vrijwilligersavond, zaterdag 25 maart 2023. De avond begon met heerlijk eten van Maak en Smaak. Vervolgens werden Jules en René nog even in het zonnetje gezet voor hun inzet in het bestuur. Ze nemen beiden afscheid van het bestuur aan het eind van dit seizoen na 6,5 jaar. En verder was het gezellig borrelen en kletsen. We kijken terug op een goed bezochte en zeer gezellige avond.meer »


JO13 en JO15 genieten van internationale wedstrijden

10 april 9:30  Vrijdag 7 april was De Meeren het decor van internationale jeugdwedstrijden. De JO13 en JO15 teams van VV Baarlo namen het op tegen de leeftijdsgenoten van Verlinghem Foot. De wedstrijden gingen gelijk op, uiteindelijk was er een licht voordeel in 3 wedstrijden voor Baarlo en in 1 wedstrijd wisten de Fransen te winnen. Na afloop van de goeie en sportieve wedstrijden genoot iederen van een frietje van Potato Delicious en werd er in de kantine nog nageborreld. Rond kwart voor 9 gingen de Franse jeugdteams en de leiding richting hun overnachtingsplek in Hinsbeck. meer »


Fotoreportage Jeugdvastelaovend @ De Meeren

16 februari 6:30  Wat een gezellige Jeugdvastelaovend @ De Meeren hebben we gehad. Met veel jonge jeugdspelers en speelsters, maar ook veel jeugdleiders. Ook de prinsen van JVB en De Kook waren aanwezig en alle jeugdprinsen en -prinsessen van de basisscholen De Omnibus en De Diamant. Het optreden van Bram Bongers maakte de avond compleet. Geniet nog maar even na van de fotoreportage.meer »


Fotoreportage kampioensreceptie JO15-1 en MO17-1

22 januari 14:45  Vrijdag 20 januari werden onze kampioenen JO15-1 en MO17-1 gehuldigd in De Meeren. Beide jeugdteams werden kampioen in de 1e klasse. Het was een goed bezochte kampioensreceptie, waarin alle spelers, speelsters en trainers in het zonnetje werden gezet.meer »


Fotoreportage etentje met commissies en werkgroepen

22 januari 8:00  Donderdag 19 januari was Centraal Baarlo voor een groot deel afgehuurd door de club. Het bestuur had alle commissies en werkgroepen uitgenodigd voor een etentje. Als dank voor het vrijwilligerswerk de afgelopen jaren. Maar ook om mee te denken over de invulling van nieuwe bestuursleden en waar we als club de komende jaren verder in kunnen investeren. meer »


Trainingsdag heren en vrouwenselectie

20 januari 8:15  Na 3 jaar was het eindelijk weer eens zover. De corona-pandemie was tijdelijk spelbreker, maar zaterdag 7 januari maakten de selectieteams van dames 1+2 en heren 1+2 weer hun dagtrip. De organisatie was er weer in geslaagd In LHC Eygelshoven een voetbalvereniging te vinden, die bereid was om als gastheer te fungeren. Het werd weer een memorabele en supergezellige dag.meer »


Fotoreportage nieuwjaarsborrel

10 januari 9:00  Vrijdag 6 januari zijn we de tweede seizoenshelft gestart met een zeer gezellige nieuwjaarsreceptie. Na een woordje door aftredende voorzitter Jules Dorssers werden de jubilarissen gehuldigd en een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Len Gielen ontving van de KNVB de oorkonde 'Lid van verdiensten KNVB'. Na het vuurwerk werd er nog lang geborreld in De Meeren Bekijk de uitgebreide fotoreportage.meer »


Week van de scheidsrechter 2022

11 oktober 8:30  Het was weer de week van de scheidsrechters en dat betekent dat we onze scheidsrechters 2 weekend lang in het zonnetje hebben gezet. Alle scheidsrechters kregen een Baolders Kook. Jarno Hertsig en Twan Jacobs werden nog even apart in het zonnetje gezet, op de achtergrond regelen zij dat er bij nagenoeg alle wedstrijden elke week een scheidsrechter op het veld staat. Aan alle scheidsrechters, bedankt voor jullie inzet!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief