Fotoalbums van evenementen en acties

Regelmatig maken wij foto's van wedstrijden en activiteiten bij de club. De individuele fotoalbums (per evenement) plaatsen we op de website bij de bijhorende nieuwsberichten of (wedstrijd)verslagen. Fotoalbums van wedstrijden (indien beschikbaar) zijn te bekijken bij de desbetreffende teams.

Het archief met de volledige fotogalerij bewaren we binnen ons Google account. Helaas is dat  niet openbaar toegankelijk zonder Google account met de juiste rechten nodig. Daarom hieronder een overzicht van een aantal albums uit dat archief. Dat overzicht zal overigens nog aangevuld worden in de komende weken/maanden.

Buitenspelval jubileumdiner

21 september 15:30  Onze meiden van MO19-1 mochten op zaterdag 18 september samen met de ouderen van De Weem in Baarlo genieten van een 4-gangendiner in De Meeren.meer »

7x gelezen

VV Baarlo Online - dag

10 januari 14:00  De allereerste online VV Baarlo dag, een bijzonder geslaagd alternatief voor de Nieuwjaarsborrel!meer »

116x gelezen

Sponsoren Kerstactie 2020

25 december 15:45  De Werkgroep Fondsenwerving heeft voor de Kerstdagen onze sponsoren bezocht, om een kleine attentie achter te laten. Van de bezoekjes hebben we een uitgebreide fotocollage gemaakt, klik daarvoor op onderstaande afbeelding.meer »

131x gelezen

Jaarafsluiting Jeugdtrainingen t/m JO17

14 december 16:00  De afsluitende trainingsdag van 2020 voor alle jeugdteams verzorgd door de trainers van heren en vrouwen 1, ondersteund door een aantal selectiespelers en - speelsters. Een zeer geslaagde middag meer »

105x gelezen

Jaarafsluiting Kabouters_training 2020

14 december 15:30  Een fotoverslag van de afsluitende training van 2020 van de Kaboutergroep.meer »

83x gelezen

Nieuwe kiep-aanhangwagen voor accommodatiebeheer

27 oktober 14:15  De Werkgroep Accommodatiebeheer heeft de beschikking gekregen over een gloednieuwe aanhangwagen met hydraulische kiepfunctionaliteit. Met name dit laatste levert veel gemak als ook tijdsbesparing op bij de werkzaamheden die de werkgroepleden verrichten op ons sportpark.meer »

119x gelezen

Mini-toernooi selectie

13 oktober 22:30  Enkele fotoshoots van het selectie-minitoernooi dat georganiseerd werd op de voorlopig laatste "normale" trainingsavond in coronatijd.meer »

82x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief