Sponsorcontract ING

Logo ING

Sponsorcontract sinds 2020

VV Baarlo heeft in 2020 een sponsorcontract gekregen van ING, om het meiden- en vrouwenvoetbal verder door te ontwikkelen. ING had clubs gevraagd een 'pitch' in te dienen om in aanmerking te komen voor een 3-jarig sponsorcontract. Uit meer dan 300 inzendingen werden 60 amateurverenigingen door ING geselecteerd voor dit sponsorcontract. VV Baarlo was één van de drie Limburgse verenigingen die geselecteerd waren door ING. Wij zijn hier natuurlijk bijzonder trots op.

In 2023 kregen we te horen dat het contract met minimaal 3 jaar verlengd zou worden. Dat betekent dat we in ieder geval tot en met het seizoen 2025-2026 de meiden en vrouwen van onze club iets extra's kunnen blijven bieden. En daarna hopen we ING nog langer aan ons te binden, want in het seizoen 2026-2027 bestaat de vrouwenafdeling van de club 50 jaar en VV Baarlo zelf 100 jaar.

In de media

In Limburg waren er dus nog 2 clubs die dit sponsorcontract hebben 'gewonnen'. Omdat wij de enige club in onze regio zijn heeft ook de lokale media hier aandacht aan geschonken. Bekijk het interview van Omroep P&M, met initiatiefnemer René Janssen (voorheen trainer van de meiden, nu trainer van Vr1). Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave van de krantenartikelen.

Artikel sponsorcontract VV Baarlo - ING, Hallo Peel en Maas Artikel sponsorcontract VV Baarlo - De Limburger Artikel sponsorcontract VV Baarlo - ING, Blerickse krant