Clubnieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Clubnieuws

Uit de bestuurskamer, 12-09-2023

20 september 7:30  Een nieuw seizoen, een nieuwe update vanuit het bestuur. We hebben ook dit seizoen weer verschillende leuke dingen/uitdagingen/nieuwtjes waar we jullie van op de hoogte willen houden.meer »


Programma Vrouwen30+ bekend

5 september 16:30  Zoals al vaker aangekondigd gaat VV Baarlo dit seizoen starten met Vrouwen30+ (en ook Heren35+). Het programma voor de vrouwen is bekend. Naast de wedstrijden wordt er ook op de woensdagavond getraind. meer »


Facelift van bestuurskamer VV Baarlo gerealiseerd!

21 augustus 23:00  Het stond al een aantal jaren op het wensenlijstje van de club, een opknapbeurt van de bestuurskamer. Het was hard nodig en deze zomerstop is het er eindelijk van gekomen. Enkele maanden geleden al is er reeds voorwerk verricht door onze vrijwilligers Edward Smedts en Arno van den Eertwegh. Zij hebben een 2-tal wanden voorzien van een mooie baksteenlook. Tevens zijn er nieuwe hanglampen gekomen als vervanging van de TL-buizen die de bestuurskamer nog meer de uitstraling van een huiskamer moeten geven. In de afgelopen weken tijdens de zomerstop heeft supporter van de club Jeu Theeuwen tenslotte het karwei op meer dan fraaie wijze afgemaakt. meer »


Meedoen is belangrijk! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door financiële steun!

25 juli 17:00  Kunt u het lidmaatschap of de contributie voor uw kind niet (meer) betalen? Twijfel niet en vraag dan hulp aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg. Ga naar www.kieseenclub.nl en dien meteen uw aanvraag in. Zodat uw kind lid kan blijven of worden van onze mooie club. Uw kind blij, u als ouder(s) blij en wij als voetbalvereniging blij.meer »


Nieuwe kledingleverancier: CRAFT

19 juli 10:00  Waarschijnlijk heb je het al meegekregen via één of meerdere nieuwskanalen, onze kledingleverancier Masita is failliet en maakt ook geen doorstart. De afgelopen maanden zijn een aantal vrijwilligers druk geweest met de keuze voor een nieuwe leverancier. Uiteindelijk hebben we als club gekozen voor CRAFT.meer »


Creatieve vrijwilliger voor beheer social media gezocht

21 juni 14:30  Afgelopen weekend mochten we onze 1.500e volger op Instagram verwelkomen. Een prachtig aantal dat we met veel inzet bereikt hebben de afgelopen jaren. Om onze social media kanalen up-to-date te houden zoeken we voor komend seizoen uitbreiding binnen de Werkgroep Communicatie.meer »


Verdienstelijke 2e plek MO17-1 in Final Laegue

14 juni 14:30  Afgelopen zaterdag speelden onze 2 meidenteams een afsluitend toernooi in Baarlo, waarbij tegenstanders uit de eigen competitie nogmaals sportpark De Meeren bezochten. Een initiatief van de KNVB, maar was het ook een geslaagd initiatief. De meningen zijn verdeeld, al hebben alle teams in Baarlo er een mooie afsluiting van gemaakt. meer »


John Panhuijsen na 13 jaar weer terug in De Meeren

12 juni 11:30  Misschien ken je hem wel, want hij heeft al meerdere malen het nationale nieuws gehaald. John Panhuijsen uit Amsterdam. De man die in 1984 aan een missie begon, elke amateurvereniging in Nederland minimaal 1 keer bezoeken. Gisteren besloot John naar Baarlo af te reizen om de nacompetitiewedstrijd Belfeldia - Slekker Boys te bekijken (2 - 0 voor Belfeldia). Een terugkeer in De Meeren na 13 jaar!meer »


Girls-only training met Fortuna Sittard Vrouwen uitgesteld

6 juni 14:15  De geplande girls-only training wordt uitgesteld naar een datum in het nieuwe seizoen. Samen met VV Helden en Fortuna Sittard Vrouwen zoeken we naar een geschikte datum, mogelijk in het najaar. Wil jouw club ook meedoen? Stuur dan een mail naar meiden@vvbaarlo.nl. Want samenwerking gaat echt helpen om het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief