Clubnieuws

Inventarisatie teamindelingen nieuwe seizoen

4 april 19:00  Al onze spelende leden wordt gevraagd wat ze komend seizoen willen. Hopelijk gaat iedereen door en kunnen we er eindelijk weer een seizoen van maken zoals iedereen dat graag wil.meer »

Algemene Ledenvergadering 2020, het verslag

27 maart 17:00  Een online ALV, opnieuw een unicum voor de vereniging. Na enkele malen uitstel vanwege de coronaperikelen een “anders dan anders” ledenvergadering .meer »

Jeugdteams sportief op de alternatieve toer

27 maart 16:00  Onze jeugdleden zijn naast trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden, waaronder het 4x4 toernooi, ook nog op andere afwisselende manieren sportief actief. Dankzij nieuwe initiatieven bedacht door ons 'out of the box' denkende jeugdkader. Activiteiten zoals kickboxing of bootcamp. Leuke uitdagingen voor onze jeugdleden, die zich dan ook met enthousiasme  en veel plezier hierop storten.meer »

Jaaroverzicht 2020

26 maart 7:45  Een visueel jaaroverzicht van het jaar 2020, om precies te zijn van december 2019 t/m januari 2021.meer »

Aanleg fietspad naar De Meeren gestart

9 maart 18:30  Er is onlangs een start gemaakt met de werkzaamheden om een nieuw fietspad te realiseren vanaf de Napoleonsbaan-Zuid via de wijk Kuukven naar De Meeren. Er komt daarvoor bij de Napoleonsbaan een veilige oversteek voor fietsers (en voetgangers) ter hoogte van De Voort. meer »

Bestuur aan de slag met WBTR - reglement, 06-03-2021

7 maart 14:15  Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). De wet is bedoeld om het bestuur en toezicht van rechtspersonen, zoals onder meer verenigingen en stichtingen dat ook zijn, te verbeteren. meer »