Clubnieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Clubnieuws

Baarlo moet opnieuw buigen voor Merefeldia

5 februari 21:30  In Nederweert kruisten de nummers twee en drie van de ranglijst de degens. Een echte subtopper werd het niet. In een tweestrijd die meer spannend dan opwindend was moest Baarlo uiteindelijk  zijn meerdere erkennen in Merefeldia. Een duel met spaarzame hoogtepunten waarin een zondagsschot van Merefeldia-speler Ken Boonen pal voor rust uiteindelijk beslissend bleek. In de ook na rust matige wedstrijd was Baarlo niet in staat de nipte 1-0 achterstand alsnog weg te poetsen.meer »

Inschrijven Jakodagen gestart

4 februari 11:15  SportEvents4Kidz organiseert in samenwerking met VV Baarlo weer de JAKO voetbaldagen. Beleef weer 5 dagen voetbalplezier met verschillende voetbalactiviteiten. Aanmelden is gestart, wees er snel bij want vol is vol. Meld je aan via https://www.sportevents4kidz.nl/inschrijven/.meer »

Vrienden van dag, 22 april 2023

4 februari 8:15  Noteer in je agenda en meld je snel aan voor het uitstapje van de Vrienden van VV Baarlo, zaterdag 22 april 2023. Je kunt een vol programma verwachten met een aantal verrassingen. Om 13.00 uur starten we, 12 uur later sluiten we deze dag af in De Meeren. Meld je snel aan via vriendenvan@vvbaarlo.nl. meer »

Onderhoud velden in nieuwe handen

31 januari 19:30  Wij gaan voor het onderhoud van de velden vanaf dit jaar samenwerken met TOP Sport & Groen uit Maashees. In de afgelopen 2 seizoenen heeft het bestuur meermaals de overstap naar een nieuwe onderhoudspartij overwogen en rond september 2022 is besloten om definitief over te stappen naar Top Sport & Groen.meer »

Baarlo maakt in slotfase het verschil in Helden

29 januari 19:45  Op een ondanks de nachtelijke vorst goed bespeelbaar hoofdveld in Helden kwam Baarlo al in de absolute beginfase op voorsprong. Ondanks de nodige kansen verzuimde de ploeg daarna de voorsprong verder uit te bouwen, waardoor Helden nog lang hoop mocht koesteren op een resultaat. Pas in het slotkwartier maakte Baarlo pas echt het verschil (0-3) en nam volkomen verdiend de drie punten mee terug naar huis.meer »

Fotoreportage kampioensreceptie JO15-1 en MO17-1

22 januari 14:45  Vrijdag 20 januari werden onze kampioenen JO15-1 en MO17-1 gehuldigd in De Meeren. Beide jeugdteams werden kampioen in de 1e klasse. Het was een goed bezochte kampioensreceptie, waarin alle spelers, speelsters en trainers in het zonnetje werden gezet.meer »

KNVB spar-sessie “Jeugdraad”

21 januari 14:00  De KNVB is een aantal jaar geleden gestart met het onder de aandacht brengen van het nut van een jeugdspelersraad / jeugdraad binnen voetbalclubs. VV Baarlo heeft sinds 2019 een jeugdspelersraad en we zijn overtuigd van de toegevoegde waarde ervan.meer »

Geslaagde dagtrip selectieteams naar LHC - een (foto)verslag

12 januari 21:00  Na 3 jaar was het eindelijk weer eens zover. De corona-pandemie was tijdelijk spelbreker, maar zaterdag 7 januari maakten de selectieteams van dames 1+2 en heren 1+2 weer hun dagtrip. De organisatie was er weer in geslaagd In LHC Eygelshoven een voetbalvereniging te vinden, die bereid was om als gastheer te fungeren. Het werd weer een memorabele en supergezellige dag. meer »

Fotoreportage nieuwjaarsborrel

10 januari 9:00  Vrijdag 6 januari zijn we de tweede seizoenshelft gestart met een zeer gezellige nieuwjaarsreceptie. Na een woordje door aftredende voorzitter Jules Dorssers werden de jubilarissen gehuldigd en een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Len Gielen ontving van de KNVB de oorkonde 'Lid van verdiensten KNVB'. Na het vuurwerk werd er nog lang geborreld in De Meeren Bekijk de uitgebreide fotoreportage.meer »