Clubnieuws

VV Baarlo gekozen tot Club van het jaar in Peel en Maas

27 mei 17:15  De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld. VV Baarlo is gemeentewinnaar in Peel en Maas en mag met trots deze titel een jaar lang uitdragen. De gemeentewinnaars in de verkiezingen, georganiseerd door RABO Clubsupport, zijn vastgesteld op basis van de meeste stemmen per gemeente. Dit orgaan biedt onder meer namens de Rabobank en NOC*NSF sport- en cultuurverenigingen kennis, verbreding van het netwerk en financiële ondersteuning.meer »

Neem deel aan de EK-pool 2021!

22 mei 14:30  EK-voetbal gaat spoedig weer van start. Bij het WK 2018 was de georganiseerde pool een groot succes. Daarom ook dit keer opnieuw een pool, dankzij organisator Jarno Hertsig. Doe gezellig mee met vrienden, familie en/of kennissen. Iedereen mag meedoen!meer »

Voormalig Baarlo-trainer Jan van 't Hek overleden

18 mei 15:45  Uit de persmedia vernamen we het droevige nieuws dat voormalig Baarlo-trainer Jan van 't Hek op 14 mei jl. op 76 jarige leeftijd is overleden. meer »

Aanmelden VV Baarlo Oranjefestival 19 juni 2021