Clubnieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Clubnieuws

Girls-only training met Fortuna Sittard Vrouwen uitgesteld

6 juni 14:15  De geplande girls-only training wordt uitgesteld naar een datum in het nieuwe seizoen. Samen met VV Helden en Fortuna Sittard Vrouwen zoeken we naar een geschikte datum, mogelijk in het najaar. Wil jouw club ook meedoen? Stuur dan een mail naar meiden@vvbaarlo.nl. Want samenwerking gaat echt helpen om het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.meer »


Het waren weer gezellige seizoenafsluitdagen bij VV Baarlo

4 juni 13:00  Op nog enkele wedstrijden en toernooien van een aantal jeugdteams na loopt het seizoen 2022-2023 op zijn eind. Dus stonden op vrijdag 19 en zondag 21 mei jl. op het eigen sportpark in de Meeren al weer de seizoenafsluitingen op het programma van respectievelijk de junioren en senioren. Alles zat mee dat hele weekend. ”Lekker zunke, lekker windje, lekker waerke”, een grote tent, barbecue en drankjes van allerlei soorten. De vele aanwezige leden met aanhang en supporters kwamen niets tekort.meer »


Wedstrijdinfo Baarlo - VV Helden (Pinkstermaandag 29 mei: 14.30 uur)

28 mei 20:30  De laatste wedstrijddag van de reguliere competitie met voor Baarlo de Peel en Maas derby tegen VV Helden, dat o.a. in het teken staat van het afscheid van een aantal spelers.meer »


Seizoensafsluiting MO17-1 2.0

28 mei 11:30  De meiden van MO17-1 speelden gisteren hun laatste competitiewedstrijd. De 4-0 overwinning op Boeimeer Breda werd goed gevierd door speelsters en ouders. En dat leverde uiteindelijk een seizoensafsluiting 2.0 op. Lees het verslag, geschreven door Joni, één van de ouders.meer »


Geboren Suus (Dorssers), dochter van Jules en Ellen en zusje van Saar

26 mei 19:15  Recent ontvingen we van de trotse ouders, vader Jules (voorzitter VV Baarlo) en moeder Ellen, een bericht van nieuwe gezinsuitbreiding. Te weten de geboorte van een 2e dochtertje met de naam SUUS, tevens zusje van Saar. We feliciteren het gezinnetje Dorssers én verdere familie hiermee van harte en wensen jullie allen tevens nog heel veel plezier en geluk toe in de (nabije) toekomst met de lieftallige kleine Suus.meer »


Baarlo veilig na broodnodige zege bij hekkensluiter IVO

21 mei 18:15  Het duel in Velden stond in het teken van de strijd voor lijfsbehoud. Wellicht de oorzaak dat de eerste helft heel matig was. Veel balverlies en misverstanden bij beide ploegen. De openingstreffer van Baarlo op slag van rust was het enige hoogtepunt. Wel de opmaat voor meer levendigheid in de 2e helft. Beide ploegen zochten volop de aanval met 4 doelpunten als resultaat. Allereerst de gelijkmaker door IVO, dat even later nog een penalty onbenut liet. Baarlo liep vervolgens uit naar een zeker lijkende 1-3 voorsprong, maar moest in de slotfase toch nog billenknijpen na een late aansluitingstreffer door IVO. De 2-3 zege kwam echter niet meer in gevaar. Baarlo nu veilig en IVO degradeert.meer »


Geflatteerde nederlaag Baarlo tegen kampioen SV Laar

14 mei 18:45  Meer dan 70 minuten lang hield een door schorsingen gehavend Baarlo zicht op een resultaat tegen de nog steeds ongeslagen koploper en reeds ongenaakbare kampioen SV Laar. Het niet afronden van de kansen brak de roodzwarten, niet voor de eerste keer, uiteindelijk op. SV Laar daarentegen was, zoals het een kampioen betaamt, wel meedogenloos in het benutten van de gecreëerde mogelijkheden en won zodoende uiteindelijk verdiend - zij het geflatteerd - met 0-3. meer »


Wedstrijdinfo Baarlo - SV Laar en Pupillen van de week bij de toss

12 mei 16:45  Cas Gielen (JO10-2JM) en Stan Houx (JO10-2JM) (Zondag 14 mei; aanvang 14.30 uur).meer »


Interessante en ook gezellige Vrienden van VV Baarlo - dag

8 mei 21:00  Zaterdag 22 april jl. was er weer de Vrienden van VV Baarlo - dag. Met 's middags een interessant maar ook gezellig bezoek aan het bedrijf van onze hoofdsponsor Inter Group, gevestigd langs de A73 in Venray. 's Avonds gevolgd door de gebruikelijke feestavond met drank, spijs en wederom live-entertainment. Een (foto)verslag van de weer zeer geslaagde Vrienden van-dag op onze website!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief