Clubnieuws

Marc Fleuren De Echte Bakker en VeTeBe verlengen contract als hoofdsponsors

22 september 19:15  Ondanks deze moeilijke tijd kunnen het Bestuur en Werkgroep Fondsenwerving verheugd mededelen dat onze “Clubiconen” hun aflopend contract als hoofdsponsors weer voor een jaar hebben verlengd. Dat wordt dan het 4e seizoen van samenwerking tussen VV Baarlo en beide hoofdsponsors. meer »

Het "Buitenspelval jubileumdiner"

21 september 14:30  Zaterdag 18 september jl. werd de kantine op ons sportpark omgetoverd tot restaurant. Dit in het kader van het "Buitenspelval jubileumdiner". Om ouderen niet buitenspel te zetten, doet ons meidenteam (MO19-1, voorgaande jaren MO17-1) mee met een project van Kerngezond, begeleid door Maurice Graef. Een aantal keer per jaar gaan de meiden naar De Weem in Baarlo voor een gezellig samenzijn met de ouderen.meer »

Baarlo JO9-1 met toffe spelersbus naar wedstrijd in IJsselstein

19 september 10:00  Wie droomt er niet van een eigen spelersbus? Voor VV Baarlo JO9-1 was dit vanochtend werkelijkheid. Voor de uitwedstrijd tegen IJsselstein werd de bus van Stockcarteam Baarlo ingezet. De spelers voelden zich echte profs.meer »

VV Baarlo kiest voor Masita als nieuwe kledingleverancier

13 september 21:00  VV Baarlo gaat vanaf komend seizoen de samenwerking aan met Masita en Sport2000 De Bruijn. Vrijdag 10 september is door alle partijen de handtekening gezet onder een 3-jarig contract. meer »

Seizoensopening VV Baarlo

10 september 14:00  Zondag 26 september gaan we het seizoen 'officieel' openen op Sportpark De Meeren.meer »

Bekerindelingen, -programma en uitslagen seniorenteams

10 september 12:15  De eerste ronde van de bekercompetitie seizoen 2021-2022 is zoals gebruikelijk een pouleronde. Het gaat om de poulewinst om door te kunnen gaan naar de knock-out fase.meer »

Klasse-indelingen en programma's senioren en junioren

21 augustus 11:15  De klasseindelingen van alle senioren- en juniorenteams zijn bekend voor het nieuwe competitieseizoen 2021 / 2022, dat in het weekeinde van 25/26 september wordt opgestart. meer »

Uit de bestuurskamer, 10-08-2021

12 augustus 6:15  Het is weer tijd voor een terugkoppeling vanuit het bestuur. Die stond al gepland na de vergadering van juli, maar door omstandigheden is het ons niet gelukt. Maar hierbij een terugkoppeling van de meest belangrijke onderwerpen van de afgelopen vergaderingen.meer »

'Baarlo Leeft' realiseert fraaie poort bij fietspad aan De Meeren

5 augustus 12:30  Met dank aan 'Baarlo Leeft' is het nieuwe fietspad naar De Meeren veiliger gemaakt met het plaatsen van een poort. meer »