Toernooien - Voetbalvereniging Baarlo

Aanmelden toernooi voor VV Baarlo teams

Hieronder een overzicht van alle toernooien voor onze jeugdteams die bij ons zijn aangemeld. Wil jij jouw team van VV Baarlo inschrijven voor een toernooi, stuur een mail naar Mark Gout, markgout@vvbaarlo.nl

Ook in het overzicht opgenomen worden?

Organiseer jij een toernooi bij een andere vereniging en wil je graag in onderstaand overzicht opgenomen worden, stuur dan ook een mail naar Mark Gout, markgout@vvbaarlo.nl. Mark zorgt er dan voor dat jullie toernooi zo snel mogelijk in de lijst wordt opgenomen.

Toernooioverzicht

Overzicht downloaden

Je kunt het overzicht ook downloaden. Houd er wel rekening mee dat je dan het overzicht van het moment van downloaden te zien krijgt. Download het overzicht van toernooien.

Overige vragen

Heb je een andere vraag voor onze jeugdafdeling, stuur dan een mail naar jeugd@vvbaarlo.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren