Jeugd Commissie

De ​Jeugd Commissie (JC)​ geeft leiding aan de gehele jeugdafdeling binnen de vereniging (JO19 t/m JO8 jeugd, kabouters, meiden) en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het gehele beleid van de vereniging binnen de jeugdafdeling.

De JC kent naast een voorzitter een secretaris, wedstrijdsecretaris jeugdvoetbal, 2 commissieleden. De JC wordt door de voorzitter vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur.

Mocht je vragen hebben voor de Jeugd Commissie, stuur dan een mail naar jc@vvbaarlo.nl.