Informatie over voetbalclub VV Baarlo - Voetbalvereniging Baarlo

Informatie over voetbalclub VV Baarlo

Welkom bij VV Baarlo, de voetbalclub van het prachtige dorp Baarlo (Baolder) in Noord-Limburg. Met ongeveer 700 leden zijn we de grootste vereniging in het dorp. Een bloeiende vereniging, gekenmerkt door een grote betrokkenheid van onze vrijwilligers en leden. Bij VV Baarlo is iedereen welkom als lid. Om te komen voetballen, zowel prestatief als recreatief, zowel jongens en meisjes als mannen en vrouwen of als vrijwilliger.

Maatschappelijk zijn we als club betrokken bij diverse ontwikkelingen, zoals samenwerking nu en in de toekomst met andere verenigingen en instanties.

In 2027 vieren we ons 100-jarig bestaan, een mijlpaal waar we nu al naar uitkijken. Maar tot die tijd blijven we onszelf verbeteren en ontwikkelen.

Want zoals de KNVB het altijd zo mooi zegt over ons, 'de Baolderse Kook is nog lang neet op!'.

Afbeelding ingang sportpark De Meeren

BEZOEKADRES