Junioren VV Baarlo - Voetbalvereniging Baarlo

Junioren VV Baarlo

VV Baarlo kent een actieve jeugdafdeling. Naast het trainen en spelen van wedstrijden worden er diverse andere voetbalgerelateerde activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Denk aan jeugdtoernooien, zaaltrainingen en - toernooien in de winterstop, speciale trainingsdagen (zoals bijvoorbeeld een meidentraining). Hoogtepunt van het jaar is de altijd zeer geslaagde afsluitingsavond voor de jeugd, waarbij ook alle ouders uitgenodigd worden.

Lijkt het jouw leuk om een balletje te trappen bij de jeugd van VV Baarlo, maar heb je daar nog wat vragen over? Neem dan even contact op met de Jeugd Commissie via jc@vvbaarlo.nl. Je kunt je uiteraard ook gelijk aanmelden als lid. Iedereen is welkom bij de club.

Foto jeugdtoernooi VV Baarlo tennishal, winterstop 2016Foto kabouters VV Baarlo - MVC19, 2019

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren