Sponsor nieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Sponsor nieuws

Interessante en ook gezellige Vrienden van VV Baarlo - dag

8 mei 21:00  Zaterdag 22 april jl. was er weer de Vrienden van VV Baarlo - dag. Met 's middags een interessant maar ook gezellig bezoek aan het bedrijf van onze hoofdsponsor Inter Group, gevestigd langs de A73 in Venray. 's Avonds gevolgd door de gebruikelijke feestavond met drank, spijs en wederom live-entertainment. Een (foto)verslag van de weer zeer geslaagde Vrienden van-dag op onze website!meer »


Save the date Seizoensafsluiting

31 maart 10:45  Alvast voor ieders agenda: - vrijdag 19 mei vanaf 18.00 uur, seizoensafsluiting jeugd (meer info volgt, iedereen welkom) - zaterdag 20 mei vanaf 18.00 uur, sponsoravond (voor sponsoren, aanmelden via sponsoring@vvbaarlo.nl) - zondag 21 mei vanaf 12.00 uur, seizoensafsluiting senioren (meer info volgt, iedereen welkom)meer »


VV Baarlo partnerclub van Fortuna Sittard

8 februari 8:45  De Fortuna Sittard Academy gaat intensiever samenwerken met een zevental amateurverenigingen in Limburg, waaronder VV Baarlo. “Een mooie stap in de verdere professionalisering van de jeugdopleiding,” laat hoofd jeugdopleiding Kemal Calik weten. “Het biedt ons de kans om zichtbaar te zijn in de regio, terwijl wij anderzijds de partnerclubs kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van talent. We zorgen zo voor een win-win situatie voor alle betrokkenen.” Fortuna zal de partnerclubs gaan ondersteunen op organisatorisch en technisch vlak. Het gaat in eerste instantie om de verenigingen MVC’19, RKVV Voerendaal, FC Oda, VV Baarlo, MBC’13, Geleen-Zuid en VV Sittard.meer »


Onderhoud velden in nieuwe handen

31 januari 19:30  Wij gaan voor het onderhoud van de velden vanaf dit jaar samenwerken met TOP Sport & Groen uit Maashees. In de afgelopen 2 seizoenen heeft het bestuur meermaals de overstap naar een nieuwe onderhoudspartij overwogen en rond september 2022 is besloten om definitief over te stappen naar Top Sport & Groen.meer »


Centraal Baarlo, onze 'Topscorer-sponsor', uitgeroepen tot topterras!

4 juli 21:45  VV Baarlo feliciteert Centraal Baarlo met het behalen van de 3e plek in de Misset Horeca Terras Top 100 van Nederland! In onze provincie Limburg is Centraal Baarlo zelfs uitgeroepen tot winnaar. Een echte "Topscoorder" dus! Een prachtige prestatie, die een felicitatie meer dan waard is. En laten we hopen dat het Nederlands dameselftal op het komend EK dat woensdag 6 juli van start goed presteert. Dan kunnen we gezellig samen bij Centraal Baarlo weer damesvoetbal gaan kijken, zoals een aantal jaar geleden tijdens het WK voor dames.meer »


INTHER GROUP nieuwe hoofdsponsor

23 juni 7:15  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe hoofdsponsor, INTHER GROUP. Met dank aan de Werkgroep Fondsenwerving, die de afgelopen tijd veel energie gestopt heeft in het vastleggen van deze nieuwe hoofdsponsor. De komende 4 jaar gaan we de naam INTHER GROUP veel tegenkomen in De Meeren. meer »


EP Tummers sponsort nieuwe polo's voor selectie Baarlo 1-2-3

4 mei 19:15  Vanaf zondag 1 mei jl. lopen de spelers en stafleden van Baarlo 1 t/m 3 (selectie) rond in wedstrijdpolo’s van EP:Tummers. Deze polo’s dragen ze vóór en na de wedstrijd op wedstrijddagen. Namens de selectie zijn we heel blij met deze sponsoring, tevens betere uitstraling. Bob Theeuwen, staflid Baarlo 2, werkt bij deze sponsor en heeft dit in werking gezet een aantal weken geleden. Chapeau Bob! meer »


"Topscoorder"-sponsor Pulse gaat verder onder naam Fellowmind

1 april 16:15  PULSE steunt onze vereniging al jarenlang als “Topscoorder"-sponsor. Onlangs heeft Pulse haar naam als gevolg van een fusie gewijzigd in FELLOMIND. Pulse maakte al sinds 2019 deel uit van de gelijknamige groep, waartoe ook elf andere Europese Microsoft-partners met expertise op het vlak van ERP, CRM, cloud en data-analytics behoren. Samen gaan ze nu verder onder een en dezelfde naam. meer »


Jongerencentrum Sjiwa tenuesponsor meidenteam MO19-1

16 maart 22:30  Jongerencentrum Sjiwa is een eerder gedane belofte nagekomen door als tenuesponsor het meidenteam MO19-1 van VV Baarlo te gaan ondersteunen. Door de coronapandemie heeft het even geduurd voordat de shirts geleverd konden worden. Vervolgens was het nog kiezen van een goed moment. Zaterdag 12 maart was het dan eindelijk zover en werd het sponsorschap voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vorstenbossche Boys MO19-1 bezegeld en vastgelegd op de “gevoelige plaat”. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief