Sponsor nieuws

Jaaroverzicht 2020

26 maart 7:45  Een visueel jaaroverzicht van het jaar 2020, om precies te zijn van december 2019 t/m januari 2021.meer »

490x gelezen

Sponsors toegevoegd aan alle teampagina's

14 januari 20:15  Alle sponsors zijn toegevoegd aan het juiste team dat wordt gesponsord. Dit betekent dat per teampagina inzichtelijk welke sponsoren aan het team gekoppeld zijn. meer »

76x gelezen

Sponsoren Kerstactie 2020

25 december 15:45  De Werkgroep Fondsenwerving heeft voor de Kerstdagen onze sponsoren bezocht, om een kleine attentie achter te laten. Van de bezoekjes hebben we een uitgebreide fotocollage gemaakt, klik daarvoor op onderstaande afbeelding.meer »

131x gelezen

Werkgroep Fondsenwerving update over nieuwe sponsors

28 oktober 14:30  De afgelopen maanden hebben we door Covid-19 vreemde tijden beleeft. De coronacrisis is een hard gelag voor velen, ook helaas voor enkele van onze gewaardeerde sponsoren. Waar de economische gevolgen nog niet helemaal zijn te overzien, doet het ons in ieder geval deugd dat veel bedrijven weer open zijn en weer langzaam naar de toekomst kunnen kijken. We hopen dan ook dat de financiële gevolgen voor eenieder zo klein mogelijk zullen blijven.meer »

191x gelezen

Spaaracties sponsoren VETEBE en HEREFORDS

1 oktober 13:45  Onder de noemer sponsoring 2.0 kunnen we ook dit jaar als club weer profiteren van mooie spaaracties in samenwerking met twee van onze sponsoren.meer »

183x gelezen

Sponsorcontract ING voor VV Baarlo.

26 juni 9:00  Omroep P&M heeft een artikel geschreven over het sponsorcontract dat we hebben gewonnen met ING, om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen.meer »


Tenue overdracht door hoofdsponsoren

20 november 19:45  Met de komst van twee nieuwe hoofdsponsoren dit seizoen, te weten Marc Fleuren De Echte Bakker en VeTeBe Makelaardij, is de selectie ook voorzien van nieuwe speeltenues met de logo's van beide sponsors op hun shirts. De tenues zijn onlangs in het competitieduel van het standaarteam van Baarlo tegen Liessel officieel ter beschikking gesteld, waarvoor bijzondere dank aan beide sponsoren!meer »

130x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief