Uit de bestuurskamer

17 december 8:00  Vorige maand hebben we geen terugkoppeling uit de bestuurskamer gepubliceerd. Daarom nu een gecombineerde ‘Uit de bestuurskamer’ van de bestuursvergaderingen van 14 november en 12 december.meer »

Uit de bestuurskamer, 18-10-2023

20 oktober 11:15  Een lange vergadering dinsdag 18 oktober, mede omdat we, het bestuur, de Algemene Ledenvergadering (ALV) moesten voorbereiden. Zet de datum maar alvast in je agenda, donderdag 9 november. Een uitnodiging volgt nog via de mail. Verder in de terugkoppeling van de vergadering verschillende onderwerpen waar we kort iets over willen zeggen. Veel leesplezier.meer »

Uit de bestuurskamer, 12-09-2023

20 september 7:30  Een nieuw seizoen, een nieuwe update vanuit het bestuur. We hebben ook dit seizoen weer verschillende leuke dingen/uitdagingen/nieuwtjes waar we jullie van op de hoogte willen houden.meer »

Uit de bestuurskamer, 14-03-2022

15 maart 14:00  Weer een nieuwe editie van de rubriek ‘Uit de bestuurskamer’. In deze editie veel verschillende onderwerpen die besproken zijn en waar we jullie graag even kort een update over willen geven.meer »

Uit de bestuurskamer, 01-03-2022

2 maart 8:15  Na maanden van vergaderen waarbij de coronamaatregelen telkens het belangrijkste agendapunt was, hebben we als bestuur op dinsdag 1 maart weer een 'gewone' vergadering kunnen houden. Het onderwerp corona kwam na 2 jaar niet meer voor, wat een opluchting! Na ruim 3 uur vergaderen was het mooi geweest. We zetten de belangrijkste punten die besproken zijn even op een rijtje voor iedereen.meer »

Uit de bestuurskamer, 12-10-2021

13 oktober 7:00  Het seizoen loopt weer en voorlopig ziet het er ook naar uit dat we weer een 'normaal' seizoen tegemoet gaan. Er gelden alleen nog maatregelen voor de kantine, maar hopelijk worden die ook tijdens het seizoen nog gewijzigd ten gunste van sportverenigingen. meer »