Uit de bestuurskamer

Uit de bestuurskamer, 01-03-2022

2 maart 8:15  Na maanden van vergaderen waarbij de coronamaatregelen telkens het belangrijkste agendapunt was, hebben we als bestuur op dinsdag 1 maart weer een 'gewone' vergadering kunnen houden. Het onderwerp corona kwam na 2 jaar niet meer voor, wat een opluchting! Na ruim 3 uur vergaderen was het mooi geweest. We zetten de belangrijkste punten die besproken zijn even op een rijtje voor iedereen.meer »

Uit de bestuurskamer, 12-10-2021

13 oktober 7:00  Het seizoen loopt weer en voorlopig ziet het er ook naar uit dat we weer een 'normaal' seizoen tegemoet gaan. Er gelden alleen nog maatregelen voor de kantine, maar hopelijk worden die ook tijdens het seizoen nog gewijzigd ten gunste van sportverenigingen. meer »

Uit de bestuurskamer, 10-08-2021

12 augustus 6:15  Het is weer tijd voor een terugkoppeling vanuit het bestuur. Die stond al gepland na de vergadering van juli, maar door omstandigheden is het ons niet gelukt. Maar hierbij een terugkoppeling van de meest belangrijke onderwerpen van de afgelopen vergaderingen.meer »

Uit de bestuurskamer, 13 april 2021

14 april 12:15  De eerste vergadering met het nieuwe bestuur. Sander Bongers en Monique van Wyllick zijn na de Algemene Ledenvergadering officieel bestuurslid.meer »

Algemene Ledenvergadering 2020, het verslag

27 maart 17:00  Een online ALV, opnieuw een unicum voor de vereniging. Na enkele malen uitstel vanwege de coronaperikelen een “anders dan anders” ledenvergadering .meer »

Bestuur aan de slag met WBTR - reglement, 06-03-2021

7 maart 14:15  Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). De wet is bedoeld om het bestuur en toezicht van rechtspersonen, zoals onder meer verenigingen en stichtingen dat ook zijn, te verbeteren. meer »

Uit de bestuurskamer, 09-02-2021

17 februari 12:15  Vanwege de avondklok zijn we een uurtje eerder gestart, maar waren we ook verplicht om uiterlijk 20.45 uur te stoppen. We hebben de meest acute lopende zaken besproken, hierbij een korte terugkoppeling.meer »

Uit de bestuurskamer, 12-01-2021

14 januari 20:00  Het nieuwe jaar is begonnen, een jaar waarin we hopelijk weer aan het voetballen komen. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk en zitten we met het hele land in een lockdown. Hoe lang het nog gaat duren weten we niet, maar in ieder geval tot en met 9 februari. Toch kijken we als bestuur vooruit op de komende maanden en zijn we al bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. meer »

Uit de bestuurskamer, 10-11-2020

13 november 17:45  Na een fysieke vergadering in oktober, was het 10 november weer eens zover, een online vergadering. De tweede in de historie van de club. Het bestuur is niet heel erg enthousiast over het digitaal vergaderen, maar vanwege de komende ledenvergadering was uitstel niet aan de orde. Hierbij een korte terugkoppeling van de vergaderingen van oktober en november.meer »