VV Baarlo App

Algemeen

De allereerst clubapp, weer een nieuwe mijlpaal bereikt op dinsdag 19 januari 2021. Als je de app installeert dan kun je zelf nog je favoriete team(s) toevoegen. Ook kun je aangeven waarvoor je pushmeldingen wilt ontvangen. Belangrijke mededelingen vanuit de club ontvang je dan direct via een pushbericht.

Omdat we op dit moment niet alle mogelijkheden gebruiken van VoetbalAssist, werkt niet alles in de app zoals je misschien verwacht. Wij maken bijvoorbeeld nog geen gebruik van de 'Club Tv Scanner' en 'Sparen voor de club'. De mogelijkheden van deze 2 opties en een aantal andere functionaliteiten in VoetbalAssist worden verder onderzocht. In de nabije toekomst gaan we hier wellicht gebruik van maken.

Installeren van de app

1. Download de 'VoetbalAssist ClubApp' in de Play Store (Android) of Appstore (Iphone).
  2. Open vervolgens de ClubApp en zoek op 'VV Baarlo'.
  3. Selecteer het  VV Baarlo logo om het juiste icon toe te koppelen aan de app op je mobiele telefoon. Je kunt dit ook achteraf nog doen via het app menu “Instellingen” en dan kiezen voor “ Voeg icoon toe”.

Het app menu kun je openen links bovenin het scherm (via de 3 horizontale strepjes)

Instellen push notificaties

1. Ga in het menu naar 'Instellingen'.
  2. Kies waarvoor je push notificaties wilt instellen (bolletje naar rechts verschuiven). Bevestigen is niet nodig.

Instellen eigen favoriete teams

Standaard staan er al 2 teams in het app menu, namelijk Baarlo 1 en Baarlo Vr1. Je kunt naar eigen voorkeur nog extra favoriete teams aan het menu toevoegen.

Ga in het menu naar 'Instellingen'.

1. Kies voor het tabblad 'Favoriete teams'.
  2. Selecteer jou favoriete team(s) (bolletje naar rechts verschuiven achter betreffende team(s)). Bevestigen is niet nodig.

Hint: Via het app menu kun je ook naar de VV Baarlo website navigeren!

Let op:
In de app zijn (nog) niet alle onderdelen geactiveerd. We maken op dit moment geen gebruik van bijvoorbeeld 'vrijwilligerstaken', 'ClubTv Scanner', 'Sparen voor de club'. Verder ondersteunt het menu een inlogfunctie, die gerelateerd is aan vrijwilligerstaken. Maar daar maken we dus geen gebruik van nu.

Vragen of opmerkingen

Heb je verder vragen of opmerkingen over de app, stuur dan een mail naar [email protected]. De app wordt in de loop der tijd door VoetbalAssist doorontwikkeld (in samenwerking met de aangesloten verenigingen). Alle ideeën / opmerkingen zijn welkom. Waar nodig sturen we die dan door naar VoetbalAssist.

Screenshot VV baarlo app, screenshot 01Screenshot VV baarlo app, screenshot 02Screenshot VV baarlo app, screenshot 03Screenshot VV baarlo app, screenshot 04

Screenshots installatie van de VV Baarlo ClubApp