Senioren Commissie

De ​Senioren Commissie (SC)​ geeft leiding aan de gehele senioren afdeling binnen de vereniging (veldvoetbal, zaalvoetbal, dames, veteranen) en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het gehele beleid van de vereniging binnen de senioren afdeling.

Verder doet de SC elk jaar een voorstel voor de nieuwe teamindelingen bij de senioren.

De SC kent naast een voorzitter een secretaris, wedstrijdsecretaris veldvoetbal, wedstrijdsecretaris zaalvoetbal (indien er zaalteams zijn in een seizoen) en een aantal coördinatoren. Bij gelijk aantal stemmen geldt binnen de SC de stem van de voorzitter als voorkeursstem. De SC wordt door de voorzitter vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur.

Mocht je vragen hebben voor de Senioren Commissie, stuur dan een mail naar sc@vvbaarlo.nl.

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren