Clubicoon

Marc Fleuren, de echte bakker

Marc Fleuren, De Echte Bakker, is vanaf seizoen 2018-2019 weer hoofdsponsor bij VV Baarlo. Marc Fleuren was in het verleden al een aantal jaar als hoofdsponsor verbonden aan de club.

Het bedrijf met 2 vestigingen in Roermond en 1 vestiging in Baarlo, behoort tot het Echte Bakkers Gilde, een organisatie die zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het brood, banket, presentatie en persoonlijke bediening.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website Marc Fleuren, de echte bakker

Logo bakker Marc Fleuren

VeTeBe makelaardij, hypotheken en assurantiën

VeTeBe is vanaf seizoen 2018-2019 mede-hoofdsponsor bij VV Baarlo. De onderneming met vestigingen in Tegelen en Venlo, is in de regio al jaren een toonaangevende speler op het gebied van makelaardij, taxaties en hypotheekbemiddeling.

De dienstverlening is inmiddels ook uitgebreid met verhuurbemiddeling en particuliere schadeverzekeringen.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website VeTeBe

Logo VeTeBe

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden om sponsor te worden, of heb je andere vragen voor de Werkgroep Fondsenwerving? Stuur dan een mail naar sponsoring@vvbaarlo.nl.