Junioren nieuws

Het "Buitenspelval jubileumdiner"

21 september 14:30  Zaterdag 18 september jl. werd de kantine op ons sportpark omgetoverd tot restaurant. Dit in het kader van het "Buitenspelval jubileumdiner". Om ouderen niet buitenspel te zetten, doet ons meidenteam (MO19-1, voorgaande jaren MO17-1) mee met een project van Kerngezond, begeleid door Maurice Graef. Een aantal keer per jaar gaan de meiden naar De Weem in Baarlo voor een gezellig samenzijn met de ouderen.meer »

Baarlo JO9-1 met toffe spelersbus naar wedstrijd in IJsselstein

19 september 10:00  Wie droomt er niet van een eigen spelersbus? Voor VV Baarlo JO9-1 was dit vanochtend werkelijkheid. Voor de uitwedstrijd tegen IJsselstein werd de bus van Stockcarteam Baarlo ingezet. De spelers voelden zich echte profs.meer »

Aanmelden 'Hoera Ik Sport!' nu mogelijk

31 juli 13:30  Het programma van het project 'Hoera Ik Sport!' is bekend, aanmelden is nu mogelijk. VOL=VOL, dus advies is dit z.s.m. te doen via de website BAARLO.INFO.meer »

VV Baarlo actief bij KinderVakantieWerk

30 juli 9:45  VV Baarlo heeft zich met de organisatie van diverse balspelletjes ook van zijn goede kant laten zien op de laatste dag van KinderVakantieWerk Baarlo. meer »

MO15-meiden sluiten COVID-seizoen af met 'verfballetjes schieten'

28 juli 14:15  Het oorspronkelijk ingeplande programma van de seizoenafsluiting van de meiden van het team MO15 viel door de nukken van de Maas letterlijk in het water. Dat werd uiteindelijk ingekort tot een wedstrijdje Paintballen bij ‘Active Paintball’ in Baarlo. meer »

Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2021-2022

9 juli 16:00  De TC heeft in overleg met de trainers/leiders van afgelopen seizoen en de JC een indeling gemaakt voor de teams van komend seizoen.meer »

Baarlo JO14-1 winnaar RegioCup competitie

1 juli 12:15  Dankzij een ruime 0-5 zege in Beegden op thuisclub Hebes zijn de JO14-1 van Baarlo winnaar geworden van de RegioCup competitie. Een gelijkspel was voldoende geweest, maar de "titel" werd zo meer luister bijgezet. Jongens en begeleiders proficiat!meer »

Moeizame start, maar uiteindelijk successtory bij Kabouters

29 juni 18:00  Het nu afgelopen, ongekend grillige seizoen kende bij de Kabouters een moeizaam begin met maar 5 spelertjes en 3 leiders/ trainers. Nauwelijks toereikend en dus enigzins zorgelijk. Maar zie bij aanvang van het officiële wedstrijdseizoen, halverwege september, was dit aantal al opgelopen naar 9 spelers. En toen kwam corona opnieuw.meer »

Baarlo JO8-2 winnen ruim van Heldense buren (11-4)

28 juni 15:00  Baarlo JO8 kende een bliksemstart met een aantal doelpunten alvorens de gasten uit Helden iets terug konden doen. Even leek er een kentering in de wedstrijd te komen, maar al vrij snel stelden de Baarlonaren weer orde op zaken. meer »