Junioren nieuws

Meiden MO17-1 kampioen!

Vandaag, 4 december 9:30  De meiden van MO17-1 werden gisteren kampioen in de 1e klasse in fase2 van de nieuwe competitieopzet. Met een 6-1 overwinning op de leeftijdsgenoten van Boxtel MO17-1 werd de titel veilig gesteld. Met 5 overwinningen en een doelsaldo van 29-2 is het elftal al onbereikbaar geworden voor alle andere teams, hoewel er nog een speelronde is te gaan. Een mooie prestatie.meer »

Bestuur wisselt verder door: vacature voorzitter VV Baarlo

26 november 16:15  Verleden week is er (via de site en social media) een eerste wisseling van de wacht binnen het bestuur aangekondigd met het aanstaande afscheid van René Janssen als voorzitter van de technische commissie. In navolging daarvan heeft nu ook Jules Dorssers onlangs binnen het bestuur kenbaar gemaakt aan het einde van het lopende seizoen te stoppen als lid van het algemeen bestuur en daarmee zijn functie als voorzitter neer te leggen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 3 november is dit door hem ook officieel medegedeeld aan de aanwezige leden van VV Baarlo en met dit artikel nu tevens aan de overige leden en belangstellenden in het wel en wee van de vereniging. meer »

Wedstrijdinfo Baarlo - Melderslo en Pupillen van de week bij de toss

25 november 15:30  Loek Wijnhoven (JO10-1) en Mike Altorf (JO10-1) (Zondag 27 november 2022; aanvang 14.30 uur op Sportpark De Meeren!).meer »

Pupillen van de week bij de toss Baarlo Vr1 - Sparta'18 Vr1

25 november 13:30  Janne Hermans (JO10-3JM) en Kiki Claassen (JO10-3JM) (Zondag 27 november 2022; aanvang 11.00 uur).meer »

Wedstrijdinfo Baarlo - Brevendia en eerbetoon aan kampioen Baarlo JO12-1/JM

18 november 19:15  Zondag 20 november aanvang 14.30 uurmeer »

Pupillen van de week bij de toss Baarlo Vr1 - Sparta'18 Vr1

12 november 16:00  Jip van Cuijk (JO10-2JM) en Jazzlyn Sabono (JO10-2JM) (Zondag 13 november 2022; aanvang 11.00 uur).meer »

Herbestemming tenue, Duayaw Nkwanta, Ghana

11 november 7:30  Met dank aan Liset van der Vegt, moeder van jeugdspeler Thomas Joosten (JO12-1), heeft het tenue van Dehcos een herbestemming gekregen in Duayaw Nkwanta, Ghana. Het tenue wordt nu gedragen door het St. John of God Hospital soccer team. Naast de mooie photo kregen we ook een bedankbrief uit Ghana.meer »

Winnaars oliebollenactie

9 november 15:30  Maar liefst 5.700 oliebollen werden er verkocht tijdens de oliebollenactie. Een prachtige prestatie en daarom ook een groot compliment naar onze jeugdteams die zoveel oliebollen verkocht heeft. Het team dat de meeste oliebollen verkocht was JO9-1. De spelers krijgen hiervoor o.a. een training van Maurice Graef, voormalig speler van VVV Venlo en Roda JC Kerkrade.meer »

Bak mee in de Meeren

5 november 16:45  Het seizoen is alweer een aantal weken bezig en fase 1 van de competitie is inmiddels al afgerond. Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is de keukenbezetting in de afgelopen weken op de zaterdag niet vlekkeloos verlopen. De meeste zaterdagen is de keuken gesloten geweest. Hier willen we graag verandering in brengen en we hebben daarvoor een buitengewoon uniek idee uitgewerkt onder de noemer "BAK MEE IN DE MEEREN". Dat houdt in: samen de schouders eronder zetten. En daar staat ook iets tegenover! Hoe en wat ? Dat lees je in dit artikel.meer »