Junioren nieuws

Inventarisatie teamindelingen nieuwe seizoen

4 april 19:00  Al onze spelende leden wordt gevraagd wat ze komend seizoen willen. Hopelijk gaat iedereen door en kunnen we er eindelijk weer een seizoen van maken zoals iedereen dat graag wil.meer »

Jeugdteams sportief op de alternatieve toer

27 maart 16:00  Onze jeugdleden zijn naast trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden, waaronder het 4x4 toernooi, ook nog op andere afwisselende manieren sportief actief. Dankzij nieuwe initiatieven bedacht door ons 'out of the box' denkende jeugdkader. Activiteiten zoals kickboxing of bootcamp. Leuke uitdagingen voor onze jeugdleden, die zich dan ook met enthousiasme  en veel plezier hierop storten.meer »

Jaaroverzicht 2020

26 maart 7:45  Een visueel jaaroverzicht van het jaar 2020, om precies te zijn van december 2019 t/m januari 2021.meer »

JAKO Voetbaldagen 2021

6 maart 18:45  In samenwerking met SportEvents4Kidz organiseert VV Baarlo deze zomer alweer voor de 21ste keer de JAKO Voetbaldagen. meer »

Geslaagd 4x4 jeugdtoernooi: (foto)verslag en uitslagen

5 maart 13:45  Zaterdag 27 februari stond er voor de jeugd een 4 tegen 4 toernooi op het programma, met individuele winnaar per leeftijdscategorie. Een bijzonder geslaagd initiatief van jeugdcoördinator (jongere jeugdteams) Hay Nelissen.meer »

Jeugdtrainingen weer opgestart

22 februari 18:45  Zaterdag 20 februari werden onder een lekker lentezonnetje de jeugdtrainingen weer hervat. Een contrast met een week eerder waar sneeuw, ijs en vrieskou nog heersten. Alle jeugdteams waren aanwezig in De Meeren, verspreid over de hele dag. De georganiseerde voetbalactiviteiten varieerden van trainingen tot onderlinge wedstrijd tot bootcamp. meer »