Junioren nieuws - Voetbalvereniging Baarlo

Junioren nieuws

Pupillen van de week bij de toss Baarlo Vr1 - SJVV Vr1

21 september 9:45  Demi Granzow (JO12-3JM) en Lieve Janssen (JO12-3JM) (Zondag 24 september 2023; aanvang 11.30 uur).meer »


Uit de bestuurskamer, 12-09-2023

20 september 7:30  Een nieuw seizoen, een nieuwe update vanuit het bestuur. We hebben ook dit seizoen weer verschillende leuke dingen/uitdagingen/nieuwtjes waar we jullie van op de hoogte willen houden.meer »


Nieuwe kledingleverancier: CRAFT

19 juli 10:00  Waarschijnlijk heb je het al meegekregen via één of meerdere nieuwskanalen, onze kledingleverancier Masita is failliet en maakt ook geen doorstart. De afgelopen maanden zijn een aantal vrijwilligers druk geweest met de keuze voor een nieuwe leverancier. Uiteindelijk hebben we als club gekozen voor CRAFT.meer »


Creatieve vrijwilliger voor beheer social media gezocht

21 juni 14:30  Afgelopen weekend mochten we onze 1.500e volger op Instagram verwelkomen. Een prachtig aantal dat we met veel inzet bereikt hebben de afgelopen jaren. Om onze social media kanalen up-to-date te houden zoeken we voor komend seizoen uitbreiding binnen de Werkgroep Communicatie.meer »


Verdienstelijke 2e plek MO17-1 in Final Laegue

14 juni 14:30  Afgelopen zaterdag speelden onze 2 meidenteams een afsluitend toernooi in Baarlo, waarbij tegenstanders uit de eigen competitie nogmaals sportpark De Meeren bezochten. Een initiatief van de KNVB, maar was het ook een geslaagd initiatief. De meningen zijn verdeeld, al hebben alle teams in Baarlo er een mooie afsluiting van gemaakt. meer »


Girls-only training met Fortuna Sittard Vrouwen uitgesteld

6 juni 14:15  De geplande girls-only training wordt uitgesteld naar een datum in het nieuwe seizoen. Samen met VV Helden en Fortuna Sittard Vrouwen zoeken we naar een geschikte datum, mogelijk in het najaar. Wil jouw club ook meedoen? Stuur dan een mail naar meiden@vvbaarlo.nl. Want samenwerking gaat echt helpen om het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.meer »


Seizoensafsluiting MO17-1 2.0

28 mei 11:30  De meiden van MO17-1 speelden gisteren hun laatste competitiewedstrijd. De 4-0 overwinning op Boeimeer Breda werd goed gevierd door speelsters en ouders. En dat leverde uiteindelijk een seizoensafsluiting 2.0 op. Lees het verslag, geschreven door Joni, één van de ouders.meer »


Wedstrijdinfo Baarlo - SV Laar en Pupillen van de week bij de toss

12 mei 16:45  Cas Gielen (JO10-2JM) en Stan Houx (JO10-2JM) (Zondag 14 mei; aanvang 14.30 uur).meer »


Wij vieren Het Nationale Voetbalweekend

22 april 8:00  Tijdens Het Nationale Voetbalweekend op 9, 10 en 11 juni nodigen voetbalverenigingen heel Nederland uit om samen het amateurvoetbal vieren. Een geweldig initiatief natuurlijk waar wij bij VV Baarlo graag aan meedoen. Wij zetten op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni het meidenvoetbal in de spotlight.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief