Junioren nieuws

Aanmelden vrijwilligersavond, 16 maart 2024

10 februari 8:15  Zaterdag 16 maart willen we alle vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. We nodigen alle vrijwilligers met partner uit voor een etentje en een gezellige feestavond. Meld je aan voor zaterdag 9 maart, dan weet de kok voor hoeveel mensen er gekookt moet worden.meer »

Fotoreportage kampioensreceptie JO15-2 en JO17-1

1 februari 10:15  Vrijdag 26 januari werden onze kampioenen JO15-2 (4e klasse) en JO17-1 (hoofdklasse) gehuldigd in onze clubkantine op Sportpark De Meeren. JO17-1 promoveert dankzij deze prestatie zelfs naar het landelijke divisieniveau! Het was een goed bezochte kampioensreceptie, waarin alle spelers en trainers namens (jeugd)bestuur en leden van VV Baarlo als team en als individu op passende wijze in het zonnetje werden gezet door spreekstalmeester Hay Nelissen.meer »

Gezellige Nieuwjaarsreceptie en jubilarissenhuldiging: een (foto)verslag.

12 januari 13:00  In een gezellige ambiance heeft VV Baarlo op zaterdagavond 6 januari j.l. weer het nieuwe kalender- en sportjaar 2024 op feestelijke wijze ingeluid. Namens het bestuur verwelkomde Edward Smedts de aanwezigen. In zijn openingswoord belichtte hij in het kort de memorabele momenten van het afgelopen jaar op bestuurlijk, organisatorisch en sportief gebied. Ook sprak hij een dankwoord uit richting alle kaderleden voor hun inzet in het afgelopen kalenderjaar.meer »

Visueel jaaroverzicht 2023

7 januari 13:45  We hebben een fotoreportage gemaakt van het jaar 2023. Een jaar waarin we weer hebben kunnen genieten van mooie voetbalweekenden. Een jaar waarin veel teams ook hebben laten zien hoe leuk een teamsport is. Veel teams hebben leuke teamuitjes georganiseerd. We kijken dan ook terug op een heel mooi 2023.meer »

Baarlo-meiden MO17 wederom op bezoek bij ouderen in De Weem