Dana Cup 2022, meiden VV Baarlo MO19-1 naar Denemarken

VV Baarlo MO19-1 neemt deel aan Dana Cup, Denemarken, 24 - 30 juli 2022

In 2020 stond er voor het kampioensteam VV Baarlo MO17-1 een toernooi gepland in Allendorf, Duitsland. Daar wilde het elftal een succesvol seizoen afsluiten met deelname aan de Ederbergland Cup. Helaas gooide corona roet in het eten en ging het toernooi niet door. Omdat een aantal speelsters een jaar later te oud was voor MO17, kon er geen nieuwe trip gepland worden naar Allendorf. Er werd gezocht naar een alternatief en de trainers kwamen uit bij een groot internationaal toernooi, Dana Cup in Hjörring, het noorden van Denemarken.

Een weekje voetballen in Denemarken tegen buitenlandse meidenteams, daar hadden onze meiden wel zin in. Maar helaas, ook in 2021 werd alle toernooien afgelast door Corona, waaronder Dana Cup 2021. Het goede nieuws is echter dat het toernooi dit jaar wel doorgaat en de voorbereidingen worden nu serieus opgepakt. VV Baarlo MO19-1 gaat deelnemen aan Dana Cup 2022, van 24 - 30 juli 2022!

Crowdfunding

Om de trip te financieren hebben de meiden een crowdfunding actie opgezet. We hopen dat iedereen die het meidenvoetbal een warm hart toedraagt een kleine bijdrage wil leveren. De gehele trip kost het elftal minimaal € 10.000,-. Elke bijdrage is dan ook meer dan welkom, waarvoor dank.

doneren_website_baarlo.png

Over Dana Cup

Dana Cup is een groot internationaal jeugdvoetbal toernooi dat elke zomer in Hjørring, Denemarken wordt gehouden. Het toernooi werd gestart in 1982. Elke zomer maken meer dan 1.000 teams uit bijna 50 landen de trip naar het noorden van Denemarken. 

Meer informatie over Dana Cup is te vinden op: https://danacup.dk/en/.

Motel Nordsøen

De meiden en meereizende supporters verblijven in Moten Nordsøen, een motel in Hirtshals. Naast de wedstrijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er ook tijd voor ontspanning. Het Motel ligt dicht aan de kust bij een aantal toeristische attracties. Een mooie locatie om de week met elkaar door te brengen.

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen over deze voetbalreis van de meiden, neem dan contact met trainer René Janssen via tc@vvbaarlo.nl. René beantwoord graag al je vragen en kan je meer over de achtergrond van deze reis vertellen.

DanaCup 2022