De avonturen van MO19-1 op Dana Cup 2022 - Voetbalvereniging Baarlo

De avonturen van MO19-1 op Dana Cup 2022

Met het meidenteam MO19-1 namen we deel aan Dana Cup 2022, een groot internationaal jeugdtoernooi in het noorden van Denemarken. Het werd een onvergetelijke week waar we nog lang over napraten. Een ervaring voor het leven, zowel voor de meiden, trainers en ouders. Je kunt onze ervaringen op deze pagina lezen.

Mocht je vragen hebben of ons gewoon een bericht willen sturen, mail naar meiden@vvbaarlo.nl

Fotoreportage MO19-1 at Dana Cup 2022

26 augustus 8:45  Dana Cup 2022 in Denemarken, zoals gezegd wordt daar nog lang over gesproken bij de meiden van MO19-1 van het seizoen 2021-2022. Bekijk de uitgebreide fotoreportage, met de diverse hoogtepunten. Zoals de openingsceremonie, de fietstocht met uitgebreide lunch, maar natuurlijk ook de gespeelde wedstrijden. Na het zien van de fotoreportage begrijp je waarom de meiden zo enthousiast zijn over Dana Cup.meer »


Onze mening over Dana Cup 2022

31 juli 16:00  Hoewel we niet alles wat Dana Cup te bieden heeft hebben kunnen ervaren, geven we onze mening over dit grote internationale jeugdtoernooi. Mocht je vragen voor ons hebben, stuur een mail naar meiden@vvbaarlo.nl!meer »


De terugreis en even terug in de tijd

31 juli 11:15  De terugreis verliep redelijk voorspoedig. Een wat langere file in Duitsland, maar we waren rond half 8 weer terug in Baarlo, precies volgens plan.meer »


Dag van de finales meiden onder 17 en onder 19

30 juli 8:30  Vandaag stond in het teken van het bezoeken van de finales bij de meiden onder 17 en onder 19. Verder een dagje relaxen en de meiden eindigden ons Deens avontuur met een feestje.meer »


Mexicaanse meiden schakelen ons uit in de Dana Cup

29 juli 10:30  vandaag de knock-out fase van de Dana Caup. We mochten om 12.50 spelen tegen een Mexicaans team. Die wedstrijd werd gewonnen. De volgende ronde weer tegen een Mexicaans team, helaas verloren we en dat betekende uitschakeling in het toernooi.meer »


Fietsen en voetballen

28 juli 9:30  Vandaag de laatste poulewedstrijd. Vooraf een fietstocht en uitgebreide lunch. Het werd weer een meer dan geslaagde dag.meer »


Kennismaking met het hoge niveau van Dana Caup

27 juli 10:15  Zo, wij weten wat het niveau van Dana Cup is, hoog! Niet alleen in onze leeftijdsgroep, ook in alle andere catagorieën. Maar we kunnen de A-finales nog halen, dus we gaan er nog voor.meer »


Grandioze openingsceremonie

26 juli 7:45  Een indrukwekkende opening van het toernooi. Een ervaring die ook moeilijk te beschrijven is, dat moet je gewoon zelf ervaren. Een ervaring voor zowel speelsters, leiders maar ook voor de ouders. meer »


Hirtshals, een bijzonder havenstadje

25 juli 13:45  Hirsthals is een klein stadje in het Noorden van Denemarken, waar de veerboten naar Noorwegen vertrekken. De eerste dag hebben we even wandelend een eerste kennismaking gemaakt met Hirtshals.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief