VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup

22 juni 8:00  De meiden van MO19-1 gaan eind juli naar Denemarken, om deel te nemen aan Dana Cup 2022. Trainer René werd een aantal vragen voorgelegd door de organisatie van het toernooi. René geeft aan dat de meiden vooral moeten genieten van het toernooi, welk resultaat wordt bereikt dat zien ze dan wel weer.meer »

Doelman Jeffrey Schouenberg hult zich in nevelen over kampioenschap