VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

 

Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup

22 juni 8:00  De meiden van MO19-1 gaan eind juli naar Denemarken, om deel te nemen aan Dana Cup 2022. Trainer René werd een aantal vragen voorgelegd door de organisatie van het toernooi. René geeft aan dat de meiden vooral moeten genieten van het toernooi, welk resultaat wordt bereikt dat zien ze dan wel weer.meer »


Doelman Jeffrey Schouenberg hult zich in nevelen over kampioenschap

17 maart 21:30  IN DE MEDIA: in de sportrubriek 'Aan het woord' van Dagblad De Limburger, editie 18 maart, wordt wekelijks iemand uit het amateurvoetbal geportretteerd. Vandaag: Jeffrey Schouenberg van Baarlo, de minst gepasseerde doelman van de derde klasse C. meer »


Financieel steuntje in de rug van VV Baarlo & Vrienden van VV Baarlo voor SV Panningen

13 september 19:15  VV Baarlo-voorzitter Jules Dorssers overhan- digde een cheque voor wederopbouw. Op de website van SV Panningen aandacht hiervoor. meer »


Frank Peeters hoopt nog wat te kunnen betekenen voor VV Baarlo

25 juli 9:30  Een interview op de website van De Limburger met Frank Peeters, die net als Michiel Hanssen weer terug is op het thuishonk.meer »


Hoera, ik sport

10 juli 19:00  Er is vanuit Baarlobby een mooie samen- werking ontstaan tussen Hoera Kindercentra, VV Baarlo, VV Tupos, Alcides en Tonido. meer »


VV Baarlo klaar voor de toekomst, mede met behulp van BOSA-subsidieregeling

25 mei 17:00  Een interview op de website KNVB.nl met vrijwilliger Hay Ewalds, "Mister Subsidies" van VV Baarlo. meer »


Aanpak VV Baarlo stimuleert andere verenigingen met WBTR

22 april 14:45  Publicatie van het IVBB, Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen, dat verenigingen ondersteuning biedt bij WBTR.meer »


Ik kan uren rondrijden...

25 januari 21:00  Redactie van "Keverenzo" vond op onze website het verhaal van de hobby van Steffie Coenen, zocht contact met haar en kwam met eigen artikel.meer »


Voetbalclub Baarlo brengt succesvolle online dag in beeld

20 januari 8:15  VV Baarlo noemt de online VV Baarlo dag van 9 januari j.l. een groot succes. Heeft dit in beeld gebracht en in een verslag vastgelegd. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren

De Meeren 11

5991 ED Baarlo

077 - 477 26 03

 

POSTADRES

Secretariaat VV Baarlo

Prinses Margrietstraat 1

5991 XN Baarlo

06 - 41 91 36 48

 

WEBSITE VISIE

Over deze website

Onze vorige website

Social Media

VV Baarlo ClubApp

 
 
© VV Baarlo 1927- 2022