VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

 

Ik kan uren rondrijden...

25 januari 21:00  Redactie van "Keverenzo" vond op onze website het verhaal van de hobby van Steffie Coenen, zocht contact met haar en kwam met eigen artikel.meer »


Voetbalclub Baarlo brengt succesvolle online dag in beeld

20 januari 8:15  VV Baarlo noemt de online VV Baarlo dag van 9 januari j.l. een groot succes. Heeft dit in beeld gebracht en in een verslag vastgelegd. meer »


Nabben vol energie na korte rentree

8 januari 11:15  Trainer Tim Nabben (41) keerde na twee jaar absentie dit seizoen terug bij VV Baarlo. Door de coronacrisis was het niet de rentree die hij zich gewenst had.meer »

157x gelezen

Zelfreflectie tijdens vergadering bestuur VV Baarlo

25 november 15:30  In de november editie van de regionale Nieuwsbrief "Catch-Up" van de KNVB kwamen we een artikel tegen over "Zelfreflectie Bestuur VV Baarlo". Aanleiding was de bestuursvergadering van het Algemeen Bestuur op 8 oktober waarbij Suze Thomma, leiderschapsontwikkelaar, op verzoek van de KNVB aanwezig was in het kader van het "Project Bestuurscoaching".meer »

88x gelezen

Team van de week, VV Baarlo MO17-1

25 oktober 9:15  Alweer de vijfde aflevering van de rubriek ‘Team van de Week’. Dit keer aandacht voor de dames van VV Baarlo MO17-1.meer »


Sponsorcontract ING voor VV Baarlo.

26 juni 9:00  Omroep P&M heeft een artikel geschreven over het sponsorcontract dat we hebben gewonnen met ING, om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief