VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

VV Baarlo klaar voor de toekomst, mede met behulp van BOSA-subsidieregeling

25 mei 17:00  Een interview op de website KNVB.nl met vrijwilliger Hay Ewalds, "Mister Subsidies" van VV Baarlo. meer »

Aanpak VV Baarlo stimuleert andere verenigingen met WBTR