VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

 

Financieel steuntje in de rug van VV Baarlo & Vrienden van VV Baarlo voor SV Panningen

13 september 19:15  VV Baarlo-voorzitter Jules Dorssers overhan- digde een cheque voor wederopbouw. Op de website van SV Panningen aandacht hiervoor. meer »


Frank Peeters hoopt nog wat te kunnen betekenen voor VV Baarlo

25 juli 9:30  Een interview op de website van De Limburger met Frank Peeters, die net als Michiel Hanssen weer terug is op het thuishonk.meer »

201x gelezen

Hoera, ik sport

10 juli 19:00  Er is vanuit Baarlobby een mooie samen- werking ontstaan tussen Hoera Kindercentra, VV Baarlo, VV Tupos, Alcides en Tonido. meer »


VV Baarlo klaar voor de toekomst, mede met behulp van BOSA-subsidieregeling

25 mei 17:00  Een interview op de website KNVB.nl met vrijwilliger Hay Ewalds, "Mister Subsidies" van VV Baarlo. meer »


Aanpak VV Baarlo stimuleert andere verenigingen met WBTR

22 april 14:45  Publicatie van het IVBB, Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen, dat verenigingen ondersteuning biedt bij WBTR.meer »


Ik kan uren rondrijden...

25 januari 21:00  Redactie van "Keverenzo" vond op onze website het verhaal van de hobby van Steffie Coenen, zocht contact met haar en kwam met eigen artikel.meer »


Voetbalclub Baarlo brengt succesvolle online dag in beeld

20 januari 8:15  VV Baarlo noemt de online VV Baarlo dag van 9 januari j.l. een groot succes. Heeft dit in beeld gebracht en in een verslag vastgelegd. meer »


Nabben vol energie na korte rentree

8 januari 11:15  Trainer Tim Nabben (41) keerde na twee jaar absentie dit seizoen terug bij VV Baarlo. Door de coronacrisis was het niet de rentree die hij zich gewenst had.meer »

305x gelezen

Zelfreflectie tijdens vergadering bestuur VV Baarlo

25 november 15:30  In de november editie van de regionale Nieuwsbrief "Catch-Up" van de KNVB kwamen we een artikel tegen over "Zelfreflectie Bestuur VV Baarlo". Aanleiding was de bestuursvergadering van het Algemeen Bestuur op 8 oktober waarbij Suze Thomma, leiderschapsontwikkelaar, op verzoek van de KNVB aanwezig was in het kader van het "Project Bestuurscoaching".meer »

228x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief