VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

Financieel steuntje in de rug van VV Baarlo & Vrienden van VV Baarlo voor SV Panningen

13 september 19:15  VV Baarlo-voorzitter Jules Dorssers overhan- digde een cheque voor wederopbouw. Op de website van SV Panningen aandacht hiervoor. meer »

Frank Peeters hoopt nog wat te kunnen betekenen voor VV Baarlo