VV Baarlo in de media

Kranten en online mediakanalen

Op deze pagina vind je artikelen over VV Baarlo in andere media. Bij artikelen op online mediakanalen hebben we direct een link opgenomen naar het betreffende artikel. Let op, deze link opent in een nieuw venster.

Mocht jij een artikel vinden dat we niet op deze pagina (of het archief van deze pagina) hebben opgenomen, stuur het door naar communicatie@vvbaarlo.nl

Laurents van den Ham, "Inther - Man of the match" van het duel Baarlo-SV Blerick

27 maart 18:30  Baarlo boekte vrijdagavond jl. een kostbare zege op SV Blerick mede dankzij de openingstreffer door Laurents van den Ham. Een bijzonder fraaie treffer van afstand die als een granaat insloeg in de kruising van het SVB-doel. Het was de opmaat naar de zege. Dat rechtvaardigde na afloop de uitverkiezing tot "Man of the Match" door het team! Dagblad De Limburger weidde in het kader van de zoektocht naar pareltjes in het amateurvoetbal zelfs een artikel aan de uitverkiezing van "Man of the Macth" bij VV Baarlo. Lees verder in dit artikel (op de website).meer »

Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup