Nieuws over de voetbalmeiden van VV Baarlo - Voetbalvereniging Baarlo

Nieuws over de voetbalmeiden van VV Baarlo

Meiden MO17-1 kampioen!

4 december 9:30  De meiden van MO17-1 werden gisteren kampioen in de 1e klasse in fase2 van de nieuwe competitieopzet. Met een 6-1 overwinning op de leeftijdsgenoten van Boxtel MO17-1 werd de titel veilig gesteld. Met 5 overwinningen en een doelsaldo van 29-2 is het elftal al onbereikbaar geworden voor alle andere teams, hoewel er nog een speelronde is te gaan. Een mooie prestatie.meer »

Nieuw: pupillen van de week bij thuisduels Baarlo Vrouwen 1

5 oktober 13:30  Vanaf dit seizoen niet alleen pupillen van de week bij de thuisduels van het heren standaardteam, maar ook bij ons eerste vrouwenteam. De primeur was aan Pleun Vullings en Fleur Peeten, beiden spelend in het gemengde team JO11-2. Zij mochten zondag 2 oktober jl. mee naar de toss bij de wedstrijd Baarlo Vr1 tegen Hapse Boys Vr1. In de rust werden zij naar goed gebruik getrakteerd op een drankje en een versnapering. Zij ontvingen daarnaast nog de gebruikelijke "Pupil van de week"-bal en als herinnering een heus certificaat. Het ontwerp van dit fraaie certificaat is overigens van de hand van Jeu Theeuwen, waarvoor dank.meer »

Leerzame nederlaag MO17-1 in Maastrichtse Stadion 'De Geusselt'

23 september 15:15  Donderdag 22 september 2022, een historische wedstrijd in Stadion 'De Geusselt' te Maastricht. Voor het eerst speelde een meidenteam van MVV een thuiswedstrijd voor de competitie. Want sinds dit seizoen heeft MVV een MO17-1, het eerste meidenteam in de historie van de club. Maar ook voor VV Baarlo was de wedstrijd historisch, want nog nooit speelde een jeugdteam een competitiewedstrijd tegen een betaald voetbalorganisatie. De meiden van VV Baarlo MO17-1 mochten deze primeur meemaken. Het werd wel een nederlaag (4-1), maar desondanks een uiterst leuke avond én leerzame ervaring.meer »

Fotoreportage MO19-1 at Dana Cup 2022

26 augustus 8:45  Dana Cup 2022 in Denemarken, zoals gezegd wordt daar nog lang over gesproken bij de meiden van MO19-1 van het seizoen 2021-2022. Bekijk de uitgebreide fotoreportage, met de diverse hoogtepunten. Zoals de openingsceremonie, de fietstocht met uitgebreide lunch, maar natuurlijk ook de gespeelde wedstrijden. Na het zien van de fotoreportage begrijp je waarom de meiden zo enthousiast zijn over Dana Cup.meer »

Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup

22 juni 8:00  De meiden van MO19-1 gaan eind juli naar Denemarken, om deel te nemen aan Dana Cup 2022. Trainer René werd een aantal vragen voorgelegd door de organisatie van het toernooi. René geeft aan dat de meiden vooral moeten genieten van het toernooi, welk resultaat wordt bereikt dat zien ze dan wel weer.meer »

Meiden MO19-1 weer kampioen!

12 juni 8:45  De meiden van MO19-1 hebben na het kampioenschap in de najaarscompetitie nu ook de titel gepakt in de voorjaarscompetitie.meer »

Meiden MO15-1 kampioen

10 juni 8:45  De meiden van MO15-1 zijn kampioen door in de derby de buren van VV Kessel MO15-1 te verslaan.meer »

Meiden MO19-1 met VVV spelersbus naar Waalwijk