Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup - Voetbalvereniging Baarlo

Interview trainer René (MO19-1) over Dana Cup

22 juni 2022 8:00


De meiden van MO19-1 gaan eind juli naar Denemarken, om deel te nemen aan Dana Cup 2022. Trainer René werd een aantal vragen voorgelegd door de organisatie van het toernooi. René geeft aan dat de meiden vooral moeten genieten van het toernooi, welk resultaat wordt bereikt dat zien ze dan wel weer.

Een weekje Denemarken, dat wordt natuurlijk een bijzondere ervaring. Deels door corona, want vlak voor de corona uitbraak stond een lang weekend Allendorf (Sauerland, Duitslan) gepland voor de meiden om deel te nemen aan de Ederbergland Cup, als MO17-1. Omdat het team nu MO19-1 is en er geen toernooi voor die leeftijd is in Allendorf, gaan de meiden een week naar Denemarken. De organisatie van het toernooi is blij met deelname van onze meiden, waarschijnlijk het enige meidenteam uit Nederland dat deelneemt. Reden voor de organisatie om de trainer een interview voor te leggen.

Bekijk het interview met René op de website van Dana Cup: https://www.danacup.dk/en/vv-baarlo-netherlands/ 

Mocht je de meiden financieel nog willen steunen, de crowdfunding loopt nog. Elke bijdrage is meer dan welkom, want de trip kost natuurlijk wel het een en ander. De meiden zijn jullie heel dankbaar.