Wedstrijdverslagen

12 november 2022   Sportclub Irene JO17-4 – Baarlo JO17-2  5-2  (1-0)

Complete offday voor Baarlo JO17-2

Na een lamlendige warming up volgde een slechte wedstrijd, er was maar een ploeg die de wil leek te hebben om te willen
winnen en dat was niet Baarlo.
De 1-0 ruststand was dan ook verdiend
.

Direkt na rust was Baarlo weer eens niet wakker en werd het meteen 2-0.
De Tegelse ploeg gaf de wedstrijd niet meer uit handen.
De Baarlose doelpunten werden gescoord door Bryan (intikker nadat Teun de onderkant van de lat had geraakt) en Juul (penalty).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 november 2022  FCV-Venlo JO17-3 – Baarlo JO17-2  5-3  (1-0)

Ondanks hattrick geen punten voor JO17-2

Door afwezigheid van diverse spelers ging een aangepast JO17-2 met Gijs Kluthausen in het doel en Jordi Jacobs als gastspeler op bezoek bij FCV in ‘t Ven.
In een gelijkopgaande eerste helft nam de thuisploeg een 1-0 voorsprong..\

Meteen na rust was Baarlo nog niet goed wakker en de efficiente Venlose ploeg scoorde meteen de 2-0.
Er ontwikkelde zich een doelpuntrijke tweede helft waarin beide ploegen nog 3 keer scoorden, voor Baarlo schoot Juul 3 keer raak waarvan 1 keer uit een strafschop.
Jordi bedankt voor de hulp.

15 oktober 2022  IVO JO17-1 – Baarlo JO17-2  6-0

Geflatteerde nederlaag in Velden

Voor de laatste wedstrijd in de korte reeks te sterke tegenstanders vertrok JO17-2 naar Velden.
Baarlo wist nauwelijks kansen te creeren maar gaf wel een en ander weg.
De Veldense tegenstander profiteerde optimaal.
Uiteindelijk kwam een enigszins geflatteerde 6-0 eindstand op het bord.

8 oktober 2022  Baarlo JO17-2 – RKMSV JO17-1  0-10  (0-4)

Forse nederlaag voor Baarlo JO17-2

Een tegenstander die op papier minstens 1 maat te groot was bleek dat in de praktijk ook te zijn.
Baarlo begon goed aan de wedstrijd tegen RKMSV JO17-1 en hield de gasten uit Meijel tot halverwege de eerste helft
op 0-0.

Daarna scoorde Meijel vlot achter elkaar 2 keer waarmee het Baarlose verzet gebroken leek. Ruststand 0-4.
Het laatste kwartier was er geen houden meer aan en zorgde de Meijelse ploeg voor een nederlaag met dubbele cijfers.

1 oktober 2022  Baarlo JO17-2 – ST Koningslust/Grashoek JO17-1  2-3 (0-1)

Baarlo JO17-2 geeft de overwinning weg

Deze zaterdag weer een thuiswedstrijd voor Baarlo JO17-2.
De eerste helft was een vrij rommelig gebeuren waarbij geen van beide ploegen kon overtuigen.
Halverwege die eerste helft kwam Koningslust/Grashoek rechttreeks uit een corner op voorsprong toen de bal bij de tweede paal in het Baarlose doel verdween.

In de rust was er werk aan de winkel en kreeg de Baarlose ploeg van Rudy een les in druk zetten, iets wat bij het begin van de tweede helft meteen goed in de praktijk gebracht werd. De gasten konden er niet meer uit komen en het was wachten op de gelijkmaker. In de 50ste minuut schoot Kay de bal na een steekpass van Marten in de touwen.
Baarlo domineerde maar gaf in de 60ste minuut een doelpunt weg met dramatisch slecht uitverdedigen. 2 minuten later was het echter weer gelijk toen gastspeler Daan Smedts na goed druk zetten de bal direkt via de binnenkantpaal in het doel schoot.

Lang kon Baarlo niet genieten van die gelijkmaker, want weer 2 minuten later kregen de gasten de overwinning cadeau.
Daan bedankt voor de hulp.

24 september 2022 – Roggel / SVVH JO17-1 – Baarlo JO17-2 1-0 (6-0)

Roggels kwartiertje killing voor JO17-2

Baarlo JO17-2 begon prima aan de uitwedstrijd in Roggel en had in de 4de minuut de score moeten openen maar liet die grote kans liggen. Baarlo bleef domineren en de openingstreffer leek een kwestie van tijd maar toen ook de grote kansen in de 19de en 24ste minuut gemist werden trad een oude voetbalwet in werking. Baarlo raakte het overwicht kwijt en vlak voor rust kreeg Roggel / SVVH een directe vrije trap op meer dan 20 meter van de goal na een vermeende handsbal van Bram. Een foutenfestival van de Baarlo verdediging die een grote muur bouwde vormde de inleiding tot de 1-0. De vrije trap werd snel genomen en direct binnengeschoten.
Geheel tegen de verhouding in leidde de thuisploeg bij rust met 1-0.

In de tweede helft zou Baarlo een tandje bij moeten zetten en beter met z'n kansen om moeten springen om nog een punt te kunnen redden, maar het zou heel anders lopen. Baarlo speelde als een aangeslagen bokser die in de touwen hing en klap na klap te incasseren kreeg. Binnen 15 minuten liep Roggel / SVVH uit naar 5-0. Na de 5-0 herpakte Baarlo zich weer enigzins en luwde de Roggelse storm.
Toch werd het 11 minuten voor tijd nog 6-0.

17 september 2022   Baarlo JO17-2 - Venlsche Boys JO17-2 0-5

Venlosche Boys maatje te groot voor Baarlo JO17-2

Na de afgelaste openingswedstrijd tegen IVO kwam deze zaterdag Venlosche Boys JO17-2 op bezoek in Baarlo.
Venlosche Boys heeft het dubbele aantal JO17 teams van Baarlo en daarmee was al voor het eerste fluitsignaal duidelijk dat het geen eenvoudige zaterdag zou worden voor de jongens van JO17-2.
Siem Crienen en Stijn Joosten kwamen JO17-2 uithelpen vanwege een aanzienlijk aantal afmeldingen.

Venlosche Boys was vanaf het begin de betere ploeg en was met name op het middenveld heer en meester, de aanvallers van Baarlo stonden geisoleerd en kregen weinig ballen waar ze iets mee konden en Venlosche Boys scoorde in de 13de en 29ste minuut waardoor een 0-2 ruststand op het bord kwam.

In de tweede helft stond Baarlo iets beter maar liep men in de tweede minuut al meteen tegen de 3de treffer aan toen de Venlosche aanvallers alert waren bij een terugkaatsende bal.
8 minuten later werd het zelfs 0-4 door een schot vanaf de zijkant met een vervelende stuit.
Tot overmaat van ramp liep Juul een vervelende blessure op waardoor hij waarschijnlijk een tijdje uitgeschakeld is.
9 minuten voor tijd werd een steekbal ongelukkig door een Baarlose verdediger in eigen doel gelopen: 0-5
Baarlo bleef het proberen en had een minuut voor tijd een riante mogelijkheid op de eretreffer, maar die kans werd niet benut.