Meidenvoetbal bij VV Baarlo

Meidenvoetbal VV Baarlo sinds 2015

Sinds 2015 heeft VV Baarlo een meidenteam, MO17-1. In de najaarscompetitie van het seizoen 2019-2020 werd de kroon op het werk gezet. VV Baarlo MO17-1 behaalde het kampioenschap en daarmee promotie naar de 1e klasse. In al die jaren hebben we als club veel aandacht geschonken aan het meidenvoetbal en dat doen we nog steeds. Deelname aan toernooien, meidenclinics, deelname aan het project 'De Buitenspelval'. We proberen naast het voetbal veel activiteiten voor de meiden te organiseren.

Sponsoring ING en een tweede meidenteam

Hoewel 2020 voor de hele wereld en dus ook het voetbal geen goed jaar was, was dat jaar wel succesvol voor het meidenvoetbal bij VV Baarlo. De club haalde een 3-jarig sponsorcontract met ING binnen en sinds het begin van het seizoen 2020-2021 mochten we een tweede meidenteam bijschrijven, VV Baarlo MO15-1. Mooie ontwikkelingen die we de komende jaren graag verder doorzetten.

Meld je nu aan

Heb jij nu ook zo'n zin om te komen voetballen bij de meiden van VV Baarlo? Meld je dan aan. Het maakt niet uit of je al eerder gevoetbald hebt, onze trainers zorgen er wel voor dat je het spelletje snel leert en dat je veel plezier gaat beleven in een team. En twijfel je nog, dan kun je ook eerst een aantal keer meetrainen op proef, stuur dan een mail naar tc@vvbaarlo.nl.

Contact over meidenvoetbal bij VV Baarlo

Mocht je een algemene vraag hebben over het meidenvoetbal bij VV Baarlo, stuur dan een mail naar meiden@vvbaarlo.nl.

Foto gallerij

Categorie├źn:

Categorie Aantal uploads Laatste upload
MO19-1 0 -
MO15-1 0 -
MO8-1 0 -
Sponsorcontract ING 0 -
De Buitenspelval 8 2 jaar geleden
Samenwerking 0 -
Naar Denemarken in 2022 0 -
Kampioenschap MO17-1 in 2019 16 2 jaar geleden