5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Zomerse temperaturen in Baarlo afgelopen zaterdag, waar de veteranen tegen Meijel moesten aantreden voor de topper.

In de eerste 10 minuten was het eerst wat aftasten tegen deze nieuwe tegenstander, maar na 13 minuten een fijne voorzet van Edwin maar Roel kwam er net niet met de voet bij. 2 minuten later weer een voorzet, nu van Bram, die ook weer de goede weg terug heeft gevonden na blessure. Deze voorzet was net te hard voor Noud. Na 20 minuten een vrije trap op de helft van Baarlo die maar net voorlangs ging, het eerste gevaar van Meijel.

Het was een beetje rommelig van beide partijen met hier en daar een vrije trap, maar die konden geen doel vinden. Gemeen was het allerminst in deze uiterst sportieve pot met de nodige stevige duels. Met de brilstand op het bord in de rust, werd er van de thee genoten.

Baarlo drong verder aan in de 2e helft en dat werd beloond in de 44e minuut met de 1-0 door Lion van een meter of 20. Dit kwam tot stand uit een flitsende een-twee van Noud en Freek die keihard op de paal schoot, waarna Fred's inzet nog werd gestopt maar het schot van Lion was dodelijk in de verre hoek.

Meijel liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de 1-1 en die kwam er ook door een paar klutsballen die uiteindelijk voor de voeten van Meijel viel en onbereikbaar was voor Rene, die de bal in het doel zag verdwijnen.

Baarlo wilde weer orde op zaken stellen en viel weer vrolijk aan. In de 56e minuut een fijne voorzet van Leon op Lion die net over de kruising kopte. Er kwamen steeds meer kansen, Meijel moest verder achteruit en we kregen verschillende goede kansen maar de bal wilde er niet in. Tot in de 61e minuut een lange bal van achteruit naar voren van Meijel die werd onderschat door onze rechts-back en de spits kon er met de bal vandoor en liet Rene geen kans, 1-2.

Een lekkere pot voetbal van beide zijdes...