de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Het zonnetje scheen volop en de tegenstander deze middag was Bevo uit Beringe. De scheidsrechter en grensrechters werden nog even getrakteerd op een 'Baolderse Kook' vanwege de week van de scheidsrechter, ...want geen scheidsrechter is geen wedstrijd.

Baarlo begon vol goede moed na de zeperd van vorige week in Bree, maar het duurde toch nog 10 minuten voor de eerste mogelijkheid zich aandiende. Een solo van spits Lion die op het laatste moment nog kon worden geblokt, maar in de 12e minuut was het dan toch raak met een soort van frommel-goal van Edwin...maar goal is goal, 1-0.

Slechts 2 minuten later een vrije kans voor Jeroen maar die verzuimde de 2e te maken en schoof de bal aan de verkeerder kant van de paal. De kansen stapelden zich op maar Baarlo deed er weinig mee, doch in de 23e minuut en drie pogingen van o.a. Roel waar de keeper nog kon pareren, maar in de rebound was het Lion die de bal beheerst in het netje schoot, 2-0.

Echter 3 minuten later een onnodige vrije trap tegen, net buiten de 16, en een schot op doel kon door de laagstaande zon niet goed worden verwerkt door Rene. In de nastoot was het Bevo dat de aansluiting vond, 2-1. Net voor het rustsignaal nog een paar goede mogelijkheden voor Bevo, maar Baarlo kwam met de schrik vrij en ging met een verdiende voorsprong te rust in.

De thee had Baarlo goed gedaan, want in de eerste minuut van de tweede helft een fijne voorzet van Leon op Daan die helaas tegen een goed keepende doelman schoot. Na 40 minuten spel een sterk doorgaan van Daan tot aan de keeper en met een fraaie schuiver de bal langs de keeper speelde, 3-1. Bevo liet het er niet bij zitten en met een lekkere voorzet in de 46e minuut een harde kopbal waar Sander en Rene geen antwoord op hadden, de aansluitingstreffer 3-2.

Baarlo bleef er in geloven en na hard werken een corner van Leon die Sander bereikt en met een fraaie kopbal de 4-2 liet aantekeningen en daarmee zijn foutje rechtzette. Baarlo ging door en met weer een voorzet van Leon in de allerlaatste seconde, liet Edwin zich voor de tweede keer bejubelen, met een harde knal was hij de keeper wederom te snel af, 5-2.