Baasdonkweg 25
5928NR
VENLO
tel. 077-3969900

De tweede helft van seizoen 2023/2024 staat op beginnen op 2 maart en Max staat op pole van de eerste wedstrijd in Bahrein. Lekker voetbalweertje met een graad of 12 en een flets zonnetje. De tegenstander heet SVB uit Blerick en om 5 voor 5 fluit de Blerickse scheid de wedstrijd aan.

In de 8e minuut is het al raak met een lange bal van Leon op de lopende Danny die de bal langs de keeper schuift, 0-1. Baarlo heeft slechts 2x met de ogen geknipperd en middels een uitbraak van Blerick met een goed schot die hoog in het doel verdwijnt, is het alweer 1-1.

Blerick heeft er zin in want weer 2 minuten later neemt Blerick zelfs een voorsprong met een schuiver langs Rene die kansloos is, 2-1. In de 24e minuut weer een uitval van Blerick en weer is het raak, 3-1. Baarlo krijgt les in hoe je effectief voetbal speelt, want 3 minuten later wederom balverlies op het middenveld, die uitstekend wordt uitgespeeld door Blerick, 4-1 ruststand.

In de rust worden er wat omzettingen gepleegd en na een peptalk wordt de wedstrijd weer hervat voor de tweede helft. Het staat nu beter en Blerick kan amper nog tot een goede aanval komen. Baarlo probeert meer druk te zetten en met een fijne pass van Edwin op Leon die de bal hard in de lange hoek schiet, weet Baarlo de achterstand te verkleinen tot 4-2. Verder als dit komt Baarlo niet en moet de eerste nederlaag van dit seizoen toestaan.

Zo slecht als de uitslag doet vermoeden was het niet, maar er is wel werk aan de winkel. Aankomende zaterdag zal Velden op bezoek komen. Hebben we wat goed te maken.

Met dank aan onze leider en verslaggever, Leo.

A.s. zaterdag de 1e thuiswedstrijd na de winterstop, tegen IVO uit Velden. Aftrap 17.00u.