Bak mee in de Meeren

5 november 2022 16:45


Het seizoen is alweer een aantal weken bezig en fase 1 van de competitie is inmiddels al afgerond. Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is de keukenbezetting in de afgelopen weken op de zaterdag niet vlekkeloos verlopen. De meeste zaterdagen is de keuken gesloten geweest. Hier willen we graag verandering in brengen en we hebben daarvoor een buitengewoon uniek idee uitgewerkt onder de noemer "BAK MEE IN DE MEEREN". Dat houdt in: samen de schouders eronder zetten. En daar staat ook iets tegenover! Hoe en wat ? Dat lees je in dit artikel.

Idee

Het is de intentie om een groep van 10 á 15 personen bij elkaar te krijgen om gedurende het seizoen alle tijdsblokken op de zaterdagen ingevuld te krijgen. Hoe groter de groep, hoe lager de belasting per persoon! Met nog ongeveer 20 speelweekenden voor de boeg tot en met mei 2023 betekent dit dat iedereen hooguit 1 of 2 keer aan de beurt komt.

Oproep 

Alle spelers/speelsters kunnen zich aanmelden, mits 15 jaar of ouder. We zijn echter ook op zoek naar enthousiaste ouders. Om de diensten aantrekkelijker te maken, staat er een geldelijke vergoeding tegenover. Het unieke aan ons idee is dat de speler/speelster die de dienst heeft vervuld, kan kiezen wat er met de beloning gebeurd. De vergoeding kan direct uitgekeerd worden aan de persoon, maar kan ook toegevoegd worden aan het teambudget van een team naar keuze.

Vergoeding

Wanneer de vergoeding aan het teamuitje wordt toegevoegd betalen wij vanuit de club € 10,- per uur. Wanneer spelers de vergoeding zelf willen houden, dan is de vergoeding per uur leeftijdsgebonden en ligt lager dan € 10,-/uur. De exacte bedragen worden persoonlijk kortgesloten.

Enthousiaste ouders kunnen de vergoeding alleen toevoegen aan het team van hun kind(eren). Een team met een enthousiaste groep ouders kan zo makkelijk enkele honderden euro’s verzamelen waarmee het team een super gaaf uitje kan plannen.

Het bestuur houdt zich het recht voor om een evenwichtige selectie te maken uit de aanmeldingen!

Team_together_everyone_achieves_more.jpegDUS……..meld je aan bij Edward Smedts via Edward-jv@hotmail.com.

 

Bron: Bestuur

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren

De Meeren 11

5991 ED Baarlo

077 - 477 26 03

 

POSTADRES

Secretariaat VV Baarlo

Prinses Margrietstraat 1

5991 XN Baarlo

06 - 41 91 36 48

 

WEBSITE VISIE

Over deze website

Onze vorige website

Social Media

VV Baarlo ClubApp

 
 
© VV Baarlo 1927- 2022