Bekerpoule-indelingen en programma Baarlo 1 en 2 bekend

30 juli 2022 14:00


De eerste ronde van de bekercompetitie seizoen 2022-2023 is zoals gebruikelijk een pouleronde. Het gaat om de poulewinst om door te kunnen gaan naar de knock-out fase. Baarlo 1 start op zondag 4 september met een thuiswedstrijd tegen VV Kessel en speelt in de 2 zondagen daaropvolgend uit tegen resp. RKSVN en RKAVC.

knvb-beker-logo.png
Het bekerprogramma, dat start op zondag 4 september, biedt tevens een mooie voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen. Er staat immers al iets op het spel om voor te gaan, maar geeft de trainers/coaches toch ook mogelijkheden om te experimenteren en spelers kansen te geven om zich te bewijzen . Alle seniorenteams nemen hier dan ook aan deel.

Onderstaand de indelingen en programma's voor de selectieteams (Baarlo 1 en 2).

De bekerindelingen en programma's van de overige seniorenteams (mannen/vrouwen) zijn nog niet door de KNVB bekend gemaakt. Dat zal naar verwachting medio augustus gebeuren.


Baarlo 1 - bekerprogramma poulefase

Het standaardteam van Baarlo is als 3e klasser in de groepsfase van de bekercompetitie 2022-2023 ingedeeld met 4e klasser VV Kessel en de 5e klassers RKAVC (Asenray) en RKSVN (Neer). 

Voor programma, uitslagen en stand: lees verder

Poulewinnaar gaat door naar de volgende (knock out) ronde.


Baarlo 2 - bekerprogramma poulefase

Ingedeeld met Festilent 2 (Zeeland), SSS'18 2 (Overloon)en Volharding 3 (Vierlingsbeek).

Voor programma, uitslagen en stand: lees verder

Poulewinnaar gaat door naar volgende bekerronde.


 

Bron: KNVB