Een laatste ‘Uit de bestuurskamer’ van 2017. Een jaar waarin we als nieuw bestuur terugkijken op een prachtig mooi jaar. Tijdens de algemene ledenvergadering van 23 november hebben we een mooi jaaroverzicht laten zien in de vorm van een filmpje. Mocht je dit overzicht nog niet hebben gezien, check het maar even via https://www.youtube.com/watch?v=GZGyULzpgwI. Je zult zien dat er veel leuke dingen hebben plaatsgevonden bij onze club. En daar mogen we met zijn allen best trots op zijn!

De laatste bestuursvergadering hebben we uitgebreid stilgestaan bij de algemene ledenvergadering en hebben we alle ‘tips’ en ‘tops’ doorgenomen. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de input, een aantal punten zijn zeer bruikbaar en daar gaan we dan ook zeker iets mee doen. Verder hebben we de vergadering kort gehouden, ook wij waren toe aan een paar weekjes rust, zodat we in 2018 de ingeslagen weg kunnen vervolgen en een echte start kunnen gaan maken met het vaststellen van een JeugdVoetbalBeleidsPlan (JVBP). Daar zullen we gedurende 2018 nog regelmatig op terugkomen en we zullen ook een beroep op diverse vrijwilligers gaan doen om dit beleid samen met ons vast te stellen. Want dat gaan we niet alleen doen, we willen een toekomstig beleid waar we met zijn allen achter staan en dat we met zijn allen ontwikkelen.

Rest ons voor nu iedereen fijne kerstdagen te wensen en alvast een heel voorspoedige start van het nieuwe jaar. Wij hopen op wederom een mooi jaar en wie weet met een paar successen bij de seniorenteams. Gezien de rangschikking van Baarlo1, Baarlo2, Baarlo3 en Baarlo dames1 behoren één of wellicht zelfs meerdere kampioenschappen tot de mogelijkheid. Bij de jeugd is dat in de najaarscompetitie in ieder geval gelukt door JO13-1, dat in de ultieme topper tegen Belfeldia overtuigend het kampioenschap wist binnen te halen. Maar ook JO11-1 en JO11-2 mogen zich kampioen noemen, ter gelegenheid van deze successen is er op zaterdag 20 januari een receptie voor deze kampioenen. Details volgen binnenkort op de website.

Tot slot willen we iedereen uitnodigen om tijdens de nieuwjaarsreceptie het glas met ons te heffen. De activiteitencommissie heeft de organisatie op zich genomen, waarbij we in ieder geval een aantal jubilarissen in het zonnetje gaan zetten. Voor de rest laten ook wij ons verrassen, het belooft vast een mooie avond te worden. Dus tot zaterdag 6 januari in kantine De Meeren, 20.00 uur, Nieuwjaarsreceptie VV Baarlo.

Merry Christmas and Happy New Year.

Het bestuur van VV Baarlo

Jules, Len, Ruben, Edwin, Edward, René

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven