Als algemeen bestuur hebben wij op dinsdag 11 juli jl. een extra vergadering gehouden. De locatie was ditmaal  bijzonder, namelijk - op uitnodiging van de hotelmanager - bij Chateau de Raay. In een mooie vergaderruimte werd er vooral veel gediscussieerd over verschillende onderwerpen. Er speelt veel binnen de vereniging, dat mag duidelijk zijn.

Jeugdopleiding

De komende jaren gaan er ook veranderingen in de jeugdopleiding plaatsvinden. We willen als vereniging investeren in de kwaliteit van het jeugdkader, zodat we onze jeugdspelers en –speelsters een goede voetbalopleiding kunnen bieden. Uiteraard binnen de mogelijkheden van onze vereniging. Een verandering die wel een aantal jaren gaat duren, maar waar wij als bestuur wel voor 100% achter staan.

Voorbereiding 90-jarig Jubileum

De activiteitenwerkgroep begint weer vorm te krijgen en er worden nieuwe ideeën verzameld en uitgewerkt. Op de korte termijn is de belangrijkste voorbereiding voor deze werkgroep is natuurlijk de feestdag ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de club. Voor degenen die het gemist hebben, zaterdag 16 september graag reserveren, het programma wordt in augustus bekend gemaakt.

Clubtenue

De eerste bestellingen voor nieuwe tenues zijn gedaan. Met spanning wachten we natuurlijk op de eerste levering. We zijn blij dat we dit proces in gang gezet hebben, zodat al onze teams een goede en eenduidige uitstraling hebben. Voor alle trainers en leiders worden er ook nog coachjassen besteld. Dus ook langs de lijn staan we er straks weer netjes op!

Veldonderhoud

De Werkgroep  Accommodatiebeheer heeft het afgelopen seizoen ontzettend veel werk verzet en klussen die normaal uitbesteed worden in eigen beheer gedaan, Hetgeen de vereniging ontzettend veel in de kosten bespaard. Toen zij met het verzoek kwamen voor een nieuwe grasmaaier hebben we dit volmondig goedgekeurd. Hiermee worden vooral de grasstroken en graskanten gedaan die niet binnen de reguliere - uitbestede - maaibeurten van de velden vallen. Inmiddels is de grasmaaier al gekocht en zorgt de werkgroep er voor dat onze velden er straks weer goed bij liggen.

Bezoek Schotse voetbalvrouwenteam

De Schotse voetbaldames zijn inmiddels al weer weg, Tijdens de vergadering hadden zij net de eerste training erop zitten. Mooi om te vermelden dat zij bij aankomst op De Meeren direct onder de indruk van de staat van het hoofdveld. Volgens zeggen van de begeleiding lag er in de Schotse Premier League geen enkel veld er zo goed bij als ons hoofdveld, laat staan bij een amateurvereniging. Een betere opmerking hadden we niet kunnen krijgen. Dank aan iedereen die daaraan heeft meegewerkt.

Zomerreces

Dit waren de belangrijkste punten van deze bestuursvergadering. Iets minder dan doorgaans, maar zoals gezegd is er veel gediscussieerd en gebrainstormd over zaken die nog niet concreet genoeg zijn om al te delen. De volgende vergadering is ergens medio augustus.

Heb je belangrijke zaken of ideeën mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten ze op de agenda. .

Rest ons iedereen nog een fijn vervolg van de zomervakantie te wensen. Rust goed uit zodat we allemaal weer fris van start kunnen gaan in het nieuwe seizoen.

Het Bestuur

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven