Het kabinet heeft naar aanleiding van de zorgelijke coronasituatie de beperkende maatregelen – landelijk - opnieuw aangescherpt., ingaande 4 november. Helaas ook wat betreft de sportbeoefening. Voor het amateurvoetbal betekent dit dat er voorlopig nog steeds geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Trainen blijft nog wel volledig toegestaan voor junioren (t/m 17 jaar) en (nog verder) beperkt ook voor senioren.

De competitiestop geldt zowel voor senioren als junioren.

Trainen voor senioren (daar valt onder 18 jaar en ouder) mag enkele in vaste groepjes van 2 (trainer niet meegeteld) verdeeld over het veld. De spelers in een groep dienen onderling wel 1,5 meter afstand in acht te nemen. De spelvormen moeten daar op afgestemd worden.

Deze richtlijnen gelden vanaf woensdag 4 november tot nader order.

Met in achtneming van de coronaregels blijft trainen voor de jeugd (t/m 17-jarigen) wel mogelijk en kunnen in clubverband ook onderling partijtjes worden gespeeld. Kleedkamers blijven echter gesloten. Douchen is dus niet meer mogelijk na het trainen. Dat betekent in trainingsuitrusting naar trainingen komen en direct na afloop in trainingsuitrusting naar huis en thuis douchen. En natuurlijk blijft ook de kantine vooralsnog gesloten. Bezoekers zijn voorlopig niet welkom op het sportpark.

Hieronder het coronaprotocol (beleid en maatregelen) zoals die gelden bij VV Baarlo op ons sportpark De Meeren, aangepast naar de laatste stand van zaken (versie 4 nov.). Behalve de algemene coronarichtlijnen ook de specifieke gedragsregels voor spelers, trainers, begeleiders en ouders. 

En daarnaast tevens de richtlijnen voor het gebruik van faciliteiten op ons sportpark, zoals kantine, kleedlokalen, douches, toiletten, ballenhok, spelmaterialen enz... Lees dit dus vooral door voordat je ons sportpark en accommodatie betreedt!


Coronaprotocol VV Baarlo : lees verder  


Coronarichtlijnen gepubliceerd door KNVB: lees verder (veel gestelde vragen)

(Let op: Gemeentelijke verordeningen kunnen - deels - afwijken van én hebben voorrang boven de maatregelen die door landelijke overheid of door KNVB worden gepubliceerd!)

 Coronaprotocollen VV Baarlo

 
Bron: Het bestuur

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Nieuwsbrieven VV Baarlo

Nieuwsbrief mail
In the spotlights
 De hobby van ....

Aanmelden nieuwsbrief

 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven