Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij sportactiviteiten van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode dicht. Dat geldt dus ook voor VV Baarlo! Sportactiviteiten mogen nog wel doorgaan, maar achter "gesloten poorten".

Voor de sportbeoefening blijven de regels die sinds 1 juli gelden van kracht: binnen- en buitensporten kunnen actief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities. Senioren hoeven net als de jeugd onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstanden meer te houden.

Hieronder de coronaprotocollen zoals die gelden bij VV Baarlo op ons sportpark De Meeren, aangepast naar de laatste stand van zaken. Behalve de algemene coronarichtlijnen ook de specifieke gedragsregels voor spelers, trainers, begeleiders, ouders, supporters en overige bezoekers, o.a. van bezoekende teams en supporters.  En daarnaast tevens de richtlijnen voor het gebruik van faciliteiten op ons sportpark, zoals kantine, kleedlokalen, douches, toiletten, ballenhok, spelmaterialen enz... Lees dit dus vooral door voordat je ons sportpark en accommodatie betreedt!


Coronaprotocol VV Baarlolees verder  

Coronaprotocol bij VV Baarlo voor bezoekende teams  : lees verder


Coronaprotocollen voor de diverse doelgroepen gepubliceerd door KNVB: lees verder


FAQ:

1. Ik moet rijden voor het team van mijn zoon of dochter naar een uitwedstrijd. Moet ik dan de hele wedstrijd op de parkeerplaats wachten?

Nee, dat hoeft niet als het gaat om wedstrijden van jeugd tot en met 17 jaar. Chauffeurs vallen dan onder ‘teambegeleiding’ en mogen de wedstrijd bekijken. Bij de teams O19 jaar (voormalige A-junioren) moeten de chauffeurs bij uitduels buiten wachten.

2. Ik wil naar de thuiswedstrijd van mijn zoon of dochter kijken. Mag dat?

Nee, dan moet u thuisblijven. Ook niet als u uw zoon of dochter met auto naar de accommodatie heeft gebracht. U geldt dan als toeschouwer.

3. Ik wil de training van mijn kind bekijken.

Ook dat is niet meer mogelijk, net zoals in de periode van eind april tot eind juni. Ouders zijn in ieder geval tot 20 oktober niet welkom op de trainingen. 

 

 Coronaprotocollen VV Baarlo

 

Bron: het bestuur


 

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Aanmelden nieuwsbrief

 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven