Ik wil lid worden van VV Baarlo

Aanmelden als lid

Wil jij komen voetballen bij VV Baarlo? Wil jij graag leider worden bij een jeugd- of seniorenteam?

Vul dan nu het digitaal aanmeldformulier in.


Proeftraining

Wil je eerst een keer een proeftraining bij een team? Dat kan natuurlijk ook, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Contributie

Contributiebedragen

Contributie voor het seizoen 2020-2021:

Categorie  Bedrag
Kabouters  €   62,-
JO9 en JO11  € 107,-
JO13 en JO15  € 118,-
JO17 en JO19  € 140,-
Senioren  (heren/vrouwen en veteranen)  € 173,-
Kaderleden / niet-spelende leden / donateurs * €   20,-
* dit bedrag moeten wij voor elk lid afdragen aan de KNVB (bondslidcontributie, premie collectieve ongevallenverzekering, etc.). Bij de overige categorieën is dit reeds inbegrepen in het bijbehorende contributiebedrag.

Bijdrage kledingfonds

Tegelijk met de inning van de contributie wordt ook de jaarlijkse bijdrage van € 18,- voor het kledingfonds geïnd. De inning van de contributie en de bijdrage kledingfonds wordt geregeld door Bureau Club Collect. Meer info: lees verder

Restitutie contributie

In het geval dat je als lid kunt aantonen dat je langer dan een half seizoen geblesseerd bent geweest en daardoor niet hebt kunnen spelen, kun je een verzoek indien voor het gedeeltelijk terugvragen van de contributie. Je kunt je verzoek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Afmelden als lid

Wil jij je afmelden als lid? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Naar boven