Meiden MO15-1 kampioen

10 juni 2022 8:45

De meiden van MO15-1 zijn kampioen door in de derby de buren van VV Kessel MO15-1 te verslaan.

Afgelopen dinsdag werden onze meiden van MO15-1 zeer overtuigend kampioen. In het duel met Kessel/Helden lieten de meiden er geen twijfel over bestaan wie de beste zou worden. Vanaf de eerste minuut werd de aanval opgezocht en dat resulteerde in een 2-0 ruststand. Direct na rust werd de 3-0 gescoord en kwam de overwinning niet meer in gevaar. Een buitengewoon knappe prestatie waar we als club bijzonder trots op zijn.

Speelsters en begeleiding, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Dik verdiend.