De Buitenspelval

Logo KerngezondOuderen en jongeren verbonden met elkaar

Ons meidenteam MO17-1 doet al een aantal jaar mee aan het initiatief De Buitenspelval van Kerngezond, aangestuurd door voormalig VVV-spits Maurice Graef. Dit is een traject waarbij ouderen worden gekoppeld aan de jeugd van een sporttvereniging om gezamenlijke activiteiten te organiseren. Niks moet, alles mag. Koken, spellen, quiz, schilderen, wandelen, op bezoek bij een voetbalwedstrijd, enz.

Door ouderen en jongeren aan elkaar te koppelen wordt meer onderling begrip, respect naar elkaar en betrokkenheid gecreëerd. Jong en oud leert van elkaar, heeft plezier met elkaar. De levenslust van jong die de ouderen enthousiasmeert en de wijsheid van oud waarmee jong de weg wordt gewezen.

Het initiatief De Buitenspelval wordt ondersteund door subsidiëring van VSB Fonds, RCOAK, KNR PIN. Lokale partners ondersteunen de lokale trajecten.

Jubileum-diner

Vanaf het seizoen 2021-2022 neemt ons meidenteam voor het 5de jaar deel aan dit prachtig initiatief. Dit werd gevierd met een jubileum-diner, mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Delafonds. Een onvergetelijke middag en avond waar Dela een officiële promovideo van heeft gemaakt.

Foto gallerij

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren

De Meeren 11

5991 ED Baarlo

077 - 477 26 03

 

POSTADRES

Secretariaat VV Baarlo

Prinses Margrietstraat 1

5991 XN Baarlo

06 - 41 91 36 48

 

WEBSITE VISIE

Over deze website

Onze vorige website

Social Media

VV Baarlo ClubApp

 
 
© VV Baarlo 1927- 2022