de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Een regenachtige zaterdagmiddag tegen een tegenstander met maar net genoet spelers uit Horn, om het op te nemen tegen Baarlo.

Na 8 minuten in de eerste helft de eerste kans van Baarlo. Een afgemeten voorzet van Leon op Fred die goed naar de grond kopt, maar de goed keepende doelman op zijn pad vond. Na 15 minuten de tweede goede mogelijkheid om de score te openen met een voorzet van Noud op Erik, maar wederom geen goal. Bij een ongelukkig duel met Noud loopt een speler van Horn een hevige bloedneus op en moet het veld verlaten. We spelen verder met 10 tegen 10, omdat Horn geen wissels had.

Toch 2 minuten later een solo van Noud die met een fraaie boogbal de keeper wist te verslaan, 1-0. Baarlo bleef aandringen met goed combinatiespel. Een lange voorzet van Leon op Sander bij de 2e paal, maar ook hij mist net van dichtbij.

In de 2e helft moet er ook nog iemand weg bij Horn en biedt Leon zich aan om als gastspeler Horn uit te helpen...een mooi gebaar, wat duidelijk gewaardeerd wordt door de tegenstander uit Horn. Na 8 minuten in de tweede helft het eerste gevaarlijke schot van Horn, die Rene dwingt tot een puike redding. Na 12 minuten een tweede kans voor Horn maar deze ging net over. Horn werd sterker en sterker en in de 23e minuut een geweldige knal van Leon die uiteen spat op de kruising. Geen geluk voor Horn, maar Rene verteld achteraf dat hij hem anders wel had gehad.

Baarlo heeft het moeilijk en komt er niet meer uit. Horn komt steeds beter in haar spel, maar Baarlo weet de voorsprong vast te houden tot het eindsignaal van een goed fluitende Edward Smedts.

Al met al een moeizame 1-0 winst, met twee tevreden coaches.