Breetse Peelweg 1 B
5993NC
MAASBREE
tel. 077-4652334

Deze zaterdag moesten we spelen in Bree, de 1e derby van dit seizoen. De scheids floot voor het beginsignaal en na amper 2 minuten floot hij alweer, 1-0 voor Bree door een fout in de verdediging. Bree had het betere van het spel, maar Rene hield de schade nog beperkt door een aantal goede reddingen. Dit duurde echter maar tot de 12e minut waar hij verrast werd door een van richting veranderd schot dat met een mooie boog boven hem onder de lat binnenviel, 2-0.

Een aantal minuten later was het echter goed doorzetten van Koen en kregen we een goede kans, maar deze miste het doel. Aan de andere kant was het in minuut 16 pas alweer de 3-0 na een uitglijder van Freek (materiaalpech?).

Het zat niet mee vandaag tot dan toe, maar we lieten de kopjes niet hangen en bleven voetballen. Bree begon een beetje na te laten en in de 28e minuut resulteerde dit in de 3-1 van Koen, wederom na goed doorzetten. Net voor de thee nog een tweetal goede kansen van Noud en Daan, de laatste was een prachtige omhaal die slechts enkele centimeters aan de verkeerde kans van de paal ging.

De tweede helft was een helft met een heel ander gezicht. We kwamen veel beter uit de kleedkamer en zetten flink hoog druk wat resulteerde in talloze kansen. Het was uiteindelijk Noud die halverwege de 2e helft de 3-2 voor zijn rekening nam.

We bleven Bree volledig onder druk zetten, maar het mocht niet baten er ging er helaas geen meer in. De kansenregen had Bree overleeft en de scheids dacht ik help ze ff door een aantal minuten eerder af te fluiten.

Einduitslag 3-2, waar een gelijkspel zeker verdiend was geweest. We hielden echter wel een goed gevoel over aan deze pot tegen een sterk MVC.

Volgende week BEVO thuis en hopelijk dan weer met een positief eindresultaat.