5951NJ
BELFELD
tel. 077-4751447

Een lekker zonnetje maar ook veel wind. Zo werd er afgetrapt, de uitwedstrijd in en tegen Belfeld.

Na 2 minuten al een aardige kans voor Art. Net voorlangs en na 8 minuten een soort gelijke kans maar nu voor Belfeld, ook voorlangs. Het spel van Baarlo werd aanvallender en na 10 minuten een mooie lobbal van gastspeler Leon maar de bal eindigde op de paal, jammer.Na enige tijd een corner voor de gasten die op de tweede paal belande en de rebound ook de paal raakte.

Na 25 minuten een rush van Leon met een schotje, net langs de paal. Zo waren er toch aardig wat kansen in de eerste helft, maar bleef de brilstand op het bord. Tot het moment van Coen, die een splijtende pass in petto had op Art die de boogbal mooi uit de lucht haalde en ineens afrondde. 0-1. Baarlo kreeg voor rust nog één kans maar die bal ging over.

In de tweede helft was het een andere wedstrijd daar de wind meer van zich liet horen en wel zodanig dat Baarlo de controle over de wedstrijd over moest laten aan Belfeld. In de 15e minuut was het dan ook raak voor Belfeld, 1-1. Doch 1 minuut later was het alweer Baarlo met goed jaagwerk van Jerry, die de bal bij Koen liet komen en vakkundig de bal in het doel schoot.1-2.

In de 24e minuut was het weer Belfeld die met een steekbal de defensie van Baarlo deed verrassen. 2-2. In de 30e minuut kwam dan toch de genadeslag voor Baarlo met een vermeende buitenspel treffer werd Baarlo met 3-2 verslagen.

Al met al een leuke sportieve  wedstrijd waar Jan de Wind de grote spelbreker was.