Baarlo veteranen

26 september 2020

n.b.

Onbekend

Na een moeizaam gelijkspel vorige week tegen Grashoek, werd ditmaal flink uitgehaald in de derby tegen Helden.

Na 5 min. de eerste kans voor Baarlo met een goed voorzet en een knappe kopbal, die echter knap werd gestopt. Ook Helden liet van zich horen met een hard schot maar knap gestopt door Jarno, onze 'inval' keeper.

Baarlo bleef voetballen met 2 goede kansen, maar de keeper van Helden gaf niet toe. Doch na 14 min. een lekker voorzet van Lion, de lekker werd binnengetikt door Mark, 0-1.

Baarlo bleef drukken met verschillende kleine kansjes en net voor rust nog een grote kans met een goede corner van Ralph, die bij Jerry op het hoofd kwam maar helaas net naast ging.

In de 2e helft krijgt Baarlo een paar mogelijkheden met goed voetbal maar het balletje wil er nog niet in. In de 15e min. van de 2e helft een mooi schot van Jeroen die nog wordt geparreerd, maar Lion schiet binnen in de rebound, 0-2.

In de 61e min. een goede actie van Lion die de opkomende Wout inspeelt, deze legt breedt en laat Ralph scoren, 0-3.

In de slotminuut nog een mooie pass van Danny op Ralph, die zijn 2e van de dag maakt, 0-4.