Veteranen winnen makkelijke zomeravondpot in ut Ven

FCV Venlo Veteranen

Baarlo veteranen

Tim Gielen (volley)
Assist: Bram Ebus
Tim Gielen (intikker)
Assist: Lion Kniest
Assist: Mark Verheul
Leon Peeters (scrimmage)
Assist: Lion Kniest
Leon Peeters (schot)
... (kopbal)
Assist: Leon Peeters

18 mei 2024 17:10

Onbekend

Met 10 minuten vertraging maar een lekker zonnetje stond de uitwedstrijd tegen FCV Venlo op het programma.

Met Tom Crienen en Dirk Heggers.als gastspelers floot de scheidsrechter de wedstrijd aan. Na 8 minuten een inworp voor Baarlo die werd ingespeeld door Bram, maar deze werd slecht uitverdedigd en valt hoog uit de lucht op de pantoffel van Tim, 0-1.

Met nog 10 minuten in de eerste helft weer een goede aanval van Baarlo met Lion de bal goed teruglegd op Tom, maar deze kan geen kracht op de bal zetten. Baarlo houd de druk er flink op. Dan net voor rust een solo van Lion die alles en iedereen voorbij gaat en de bal bij Tim inleverd. Deze heeft geen moeite de bal in het netje te schuiven, 0-2.

In de 2e helft gaat Baarlo door en met een splijtende pass van Mark op de doorgelopen Jerry die onberispelijk schiet, 0-3.

Na een flink blesuregevalletje bij Mark schoof Leon door naar het middenveld. Dat had gelijk effect met 2 doelpunten, 0-4 en 0-5 waarvan de 2e goal van Leon tot stand kwam na een super pass van Tom Crienen.

Na weer een uitval van Baarlo was het de beurt aan Leon voor een fraaie voorzet vanuit de cornervlag die precies bij de inlopende Tom op het bolletje viel. Hij liet de keeper van Venlo geen kans middels een mooie diagonale kopbal in de lange hoek, 0-6.

Super gespeeld manne.

Met dank aan leider, vlagger en verslaggever Leo de Bock

Komende zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Boys oet Venlo, aftrap om 17.00u