Veteranen verliezen derby uit tegen Bree

MVC'19 Veteranen

Baarlo veteranen

... (afstandschot)
... (schot)
... (afstandschot)
... (lob)

4 mei 2024 17:00

Onbekend

Na een rustperiode van 4 weken stond de uitwedstrijd tegen MVC op het programma, op een druilerige zaterdagmiddag die klokslag 5 uur werd aangeblazen door de scheidsrechter.

Na enkele minuten al een kans voor Baarlo, maar de bal ging net over van Tim. Na 9 minuten kwam MVC flink opzetten en met een geplaatst schot in de linkerbeneden hoek was er voor gelegenheidskeeper Mark geen houden aan, 1-0. Nog maar 3 minuten later weer een uitbraak van MVC van dezelfde spits die op links doorkwam en met een ferme knal had Mark opnieuw het nakijken, 2-0.

Maasbree drukt door met een schot die ongelukkig precies tussen de arm en de buik belandt van Bram. De scheids had geen keus en legt de bal op de stip. Mark had er goed het oog in, bespeelde de penaltynemer en keek de bal warempel over het doel. Zo bleef het tot de rust 2-0.

Na rust een aantal omzettingen en probeert Baarlo de aansluitingstreffer te maken, maar moet eerst toezien hoe MVC een fraaie kopbal produceert, maar deze wordt vakkundig gestopt door Mark. Baarlo blijft het proberen en heeft in de tweede helft het betere van het spel met een licht veldoverwicht.

Dan een vrije trap voor Baarlo en de afvallende bal valt voor de voeten van Dirk, die schiet maar de keeper zit er goed bij met een goede reflex. Daarna weer een corner voor Baarlo die op de lat wordt gekopt door Bram. Het zit de Baarlonaren niet echt mee.

Baarlo drukt door met nu een schot van Roel die net over gaat. Vlak een aanval over links met Roel, nu met een goede voorzet op Salvo die handig verlengt en ziet eindelijk de bal in het doel verdwijnen, 2-1.

Vervolgens is het weer de beurt aan MVC die nu slim op de counter spelen. Dit doen ze wel razend knap want het lukt ze twee keer vlak achter elkaar en Baarlo wordt met 4-1 naar huis gestuurd, een beetje geflatteerde uitslag.

Dank aan Sven, Niek, Siem en Dirk voor het uithelpen.

Met dank aan leider en verslaggever Leo.

Aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Sparta, aftrap 17.00u.