EVV O23 (zon)

18 augustus 2020 19:30

Martijn Janssen (Baarlo)

Onbekend

Het eerste oefenduel tegen VVV'03 wist Baarlo in het voorgaande weekend nog te winnen. Dinsdag 18 augustus stond er een wat zwaardere klus op het programma voor Baarlo 1. Op sportpark De Meeren was EVV O23 de tegenstander. Een duel dat prima werd geleid door Baarlonaar Martijn Janssen, die onlangs de stap van clubarbiter naar KNVB-arbiter heeft gemaakt.

De jongeren van 3e divisionist EVV uit Echt gingen in een gelijkopgaand duel effectiever om met de kansen. Al binnen het eerste kwartier wisten de gasten de openingstreffer in het net te prikken achter Baarlo-doelman Jarno Hertsig. Nog in de eerste helft hadden Dennis van de Vinne en Laurentz van den Ham een riante kans op de gelijkmaker, maar het bleef bij een 0-1 stand bij rust.

In  de 2e helft eenzelfde op- en neergaand spelbeeld, echter met weinig echte grote kansen. Weer was het Jong EVV dat een van die spaarzame mogelijkheden wist te benutten, daar waar Baarlo dat naliet mede door uitstekend keeperswerk aan EVV-zijde. Uit een counter rond het uur spelen bepaalden de Midden-Limburgers de eindstand op 0-2, want in het laatste halfuur werd er niet meer gescoord.

Al met al nuttige oefenpartijen voor de selectieteams én "last but not least" de technische staf.