Veteranen afsluiting met onderlinge pot tegen de 'Old Stars' en een gezellige familiedag/bbq - Voetbalvereniging Baarlo

Veteranen afsluiting met onderlinge pot tegen de 'Old Stars' en een gezellige familiedag/bbq

Baarlo veteranen

-

Baarlo Veteranen Old Stars

Datum

27 mei 2023 17:00

Scheidsrechter

Leo de Bock

Accommodatie

Sportpark De Meeren
de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Heerlijke Veteranendag voor klein en groot en met een lekker zonnetje en een aangename temperatuur.

We werden om 13 uur verwacht bij Centraal, onze sponser, alwaar we na een  lekker biertje de fiets op springen en als de brandweer naar de brandweer te Venlo gingen. We werden daar opgevangen door ons eigen Veteranenlid Daan, die gezorgd had voor koffie, thee en water net een lekkere muffin erbij. Daan liet een filmpje zien wat de brandweer allemaal doet en vertelde erbij wat er zich allemaal afspeeld in de 24 uur die z'n dienst duurt. Aansluitend kregen we nog een rondleiding in de kazerne die voer langs de brandweerwagens en langs de vertrekken waar de brandweermannen zich moeten ophouden en werken.

Na deze interessante rondleiding ging de reis verder naar ons sportpark 'De Meeren' waar we een gemixte voetbalwedstrijd zouden gaan spelen, tegen de 'Old Stars'; Jo van Wijlick, Leo de Bock, Rob Driessen, Leon van Aarssen, Guido van Cuijck, Ralph Stoffels en oud-vlagger Jan Heines.

De spelers die waren gestopt als actief lid (de afgelopen jaren) kregen een afscheidswedstrijd aangeboden en mochten introducees meenemen, het werd een leuke mix van familie en vrienden. Daarbij heeft ook Edward (onze scheids) nog meegespeeld en een poging gedaan het netje te vinden.

Na deze afscheidswedstrijd was er een bbq georganiseerd en met een lekker biertje was dit allemaal goed te behappen.
Ook werden de mensen die stopten met voetballen nog even in het zonnetje gezet met een bierppakket en onze scheids werd bedankt voor zijn inzet en kreeg een heerlijke fles wijn.

Het schijnt ook nog dat Andre Hazes nog gezongen heeft in de kantine, maar toen was ik al weg. Al met al een geslaagde veteranen afsluiting met dank aan de activiteiten werkgroep en de vrijwilligers die mee hebben geholpen onder andere achter de bar en voor de muziek. Top manne😜

Met dank aan onze verslaggever, leider, scheidsrechter en zanger,
Leo

Foto album: Verslag Seizoensafsluiting Veteranen 2023


Aansluitend aan de 'competitie' worden nog een 2-tal toernooien bezocht;
+ Zaterdag 3 juni - Hinsbeck Alte Herren Turnier, vanaf 14.00u (met een uniek samengesteld team met spelers van Baolder en Bree)

+ Zaterdag 10 juni - SVB Blerick Internationaal Veteranen 35+ toernooi, vanaf 14.00u


Voor komend seizoen hebben we echter ook 2 nieuwe vacatures; Vlagger en keukenprins(es). Opa Leon en oma Gertie hebben aangegeven de zaterdagen op een andere invulling te gaan geven en te gaan genieten samen met hun kleinkinderen en kinderen.
Leon en Gertie nogmaals hartelijk dank voor de mooie jaren samen en hopelijk zien we jullie nog eens ergens langs de velden...