Goede overwinning op bezoek bij laagvlieger Panningen - Voetbalvereniging Baarlo

Goede overwinning op bezoek bij laagvlieger Panningen

SV Panningen Veteranen

1 - 3

Baarlo veteranen

20'
Bram Ebus (afstandschot)
Assist: Daan Bongers
58'
Leon Peeters (penalty)
64'
Leon Peeters (vrije trap)
...
68'

Datum

13 mei 2023 17:00

Accommodatie

Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981XW
PANNINGEN
tel. 077-3074394

Deze zonnige zaterdag gingen we op bezoek bij Panningen op papier een laagvlieger.

Het was een ander team dan de vorige keer en dat bleek. De wedstrijd kwam moeizaam tot niet op gang het was pas na 13 min het eerste wapenfeit, een kopbal van Fred die buitenkant paal werdt gekopt. 

Amper 3 min later een aanval van Panningen die een hele grote kans kregen om de score te openen, maar de ingelopen spits faalt voor een leeg doel dus hier hadden we wat geluk.

Na verder sukkelen met matig tot slecht voetbal was het dan eindelijk raak. Daan schoof de bal naar Bram en die haalde van 20 meter uit en draaide mooi van de keeper als het er een was lekker in 0-1, hierna weinig spannends meer.

Tweede helft weer ontzettend spannend en het was Leon in minuut 58 die goede actie opzette en onreglementair werdt gestopt in de 16, dus penalty die schoot hijzelf beheerst in 0-2.

Hierna werdt het spel beter en werdt er gecombineerd hoe het moet en de druk op Panningen werdt groter met als gevolg een vrije trap op 23,5 meter die Leon zeer netjes en geplaatst in de kruising lag 0-3.
 
Inpakken dacht ik maar nee er ging ergens iets fout en Panningen maakte nog een ere treffer was resulteerde in de eindstand 1-3.

Met dank aan onze leider en verslaggever,
Rob

Aanstaande zaterdag uitwedstrijd tegen Olympia Boys uit Ommel (NB), aftrap 17.00u. Vertrek bij Centraal om 15.45u!