Deelname aan Dana Cup 2021, Denemarken

Naar Denemarken, 25 - 31 juli 2021

VV Baarlo MO17-1 gaat naar Denemarken. In de laatste week van juli (de eerste week van de schoolvakantie) neemt MO17-1 deel aan één van de grootste jeugdtoernooien in de wereld. Omdat ook de meiden die vorig seizoen in MO17-1 speelden mee gaan, wordt deelgenomen in de Girls U18/U19 leeftijdscategorie. Dit wordt een prachtige ervaring voor de meiden en we zijn als club natuurlijk bijzonder trots op dit mooie initiatief.

Crowdfunding

Om de trip te financieren hebben de meiden een crowdfunding actie opgezet. We hopen dat iedereen die het meidenvoetbal een warm hart toedraagt een kleine bijdrage wil leveren. De gehele trip kost het elftal ongeveer € 10.000,-. Elke bijdrage is dan ook meer dan welkom, waarvoor dank.

 

Over Dana Cup

Dana Cup is een groot internationaal jeugdvoetbal toernooi dat elke zomer in Hjørring, Denemarken wordt gehouden. Het toernooi werd gestart in 1982. Elke zomer maken meer dan 1.000 teams uit bijna 50 landen de trip naar het noorden van Denemarken. In de zomer van 2021 gaat ook VV Baarlo MO17-1 deelnemen aan het toernooi, in de leeftijdscategorie Girls U18/U19.

Meer informatie over Dana Cup is te vinden op: https://www.danacup.dk/index.php/en/who-we-are/who-we-are.

Motel Nordsøen

De meiden en meereizende supporters verblijven in Moten Nordsøen, een motel in Hirtshals. Naast de wedstrijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er ook tijd voor ontspanning. Het Motel ligt dicht aan de kust bij een aantal toeristische attracties. Een mooie locatie om de week met elkaar door te brengen.

Meer informatie over het motel is te vinden op: https://www.motelnordsoeen.dk/en/welcome/.

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen over deze voetbalreis van de meiden, neem dan contact met trainer René Janssen via tc@vvbaarlo.nl. René beantwoord graag al je vragen en kan je meer over de achtergrond van deze reis vertellen.