Nieuwe teamindelingen

2 januari 2022 15:30


Omdat we tijdens de najaarscompetitie nog een aantal nieuwe aanmeldingen hebben gekregen heeft de Technische Commissie in overleg met de leiders een aantal teams opnieuw moeten indelen. Het betreft de teams Baarlo JO13-2JM, Baarlo JO12-1JM en Baarlo JO11-1JM.

Tijdens de bekendmaking van de teams voor het seizoen 2021-2022 is afgesproken om de indeling van een aantal teams opnieuw te bekijken voor het voorjaars seizoen. 

Dat is recent gebeurd en dat leidde tot een nieuwe indeling voor de hiervoor genoemde  teams. Er is daarbij zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de spelers, kwaliteit en voetbalervaring.

Bij het team Baarlo JO12-1JM hebben we nu echter een tekort aan leiding en zullen een beroep moet doen op de hulp van de ouders. Hierover wordt zsm een informatie gestuurd aan alle ouders van de spelers en speelsters.

Wij zien met plezier uit naar de 2e seizoenshelft. Hopelijk kunnen we snel van start met de normale trainingstijden en krijgen we geen al te strenge en lange winter zodat we veel kunnen voetballen.

Bekijk de nieuwe teamindeling