Vacatures - Voetbalvereniging Baarlo

Vacatures

Bestuurslid

08-11-2022

Voorzitter Algemeen en Dagelijks Bestuur

Op de Algemene Ledenvergadering van 3 november 2022 heeft Jules Dorssers medegedeeld zijn functie als voorzitter van de vereniging, die hij vanaf eind 2016 bekleedt, aan het einde van het lopende seizoen neer te leggen en de voorzittershamer over te dragen aan een nieuwe kandidaat-voorzitter.

Lees hier het volledige artikel waarin Jules zijn besluit nader heeft toegelicht.

Dit betekent dat de vereniging in de komende maanden richting het einde van het seizoen op zoek gaat naar een nieuw bestuurslid, die de functie van algemeen voorzitter van VV Baarlo na dit seizoen gaat overnemen van Jules Dorssers.

Functieprofiel

De vereniging zoekt een bij de vereniging betrokken en gemotiveerd bestuurder, die samen met de vijf andere bestuursleden verder vormgeeft aan de ambitie en toekomst van de club.

Voor de nieuwe voorzitter wordt de uitdaging leiding te geven aan de gehele vereniging, oftewel het besturen van de vereniging en samen met het algemeen bestuur de visie en het beleid voor de komende jaren verder door te ontwikkelen, alsmede zorg te dragen voor de uitvoering daarvan. Het algemeen bestuur wordt daarbij geadviseerd en ondersteund door diverse commissies, werkgroepen en overige vrijwilligers.

Voor meer algemene informatie verwijzen we naar de pagina over het Bestuur en voor de taken voor de voorzitter in het bijzonder naar de organisatiebeschrijving  waarin deze zijn vastgelegd.

We hopen snel een geschikte kandidaat te vinden zodat we als VV Baarlo verder kunnen blijven door ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je wat meer gerichte informatie over de vacature dan kun je je nu al melden door een mail te sturen naar secretaris@vvbaarlo.nl. Wil je meer informatie over de rol van Voorzitter, neem dan contact op met Jules via 06 - 53 80 54 79 of voorzitter@vvbaarlo.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht