Vacatures - Voetbalvereniging Baarlo

Vacatures

Bestuurslid

07-11-2022

Voorzitter Technische Commissie

Na 6 jaar heeft René Janssen besloten om zijn functie als voorzitter van de Technische Commissie niet te verlengen. Zoals bekend is René een zeer actief vrijwilliger binnen de club. Om diverse redenen verlengt René zijn periode als bestuurslid niet met nog eens 3 jaar. Vooral omdat hij vindt dat er tijdig verjongd moet worden in het bestuur. Lees het volledige artikel waarin René zelf het woord neemt.

Dit betekent dat we per direct op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid, die de functie van Voorzitter Technische Commissie voor zijn of haar rekening wil nemen. Belangrijkste uitdaging voor de komende jaren wordt het kader- en jeugdvoetbalbeleid verder te ontwikkelen vanuit de Technische Commissie. Daar zijn al diverse gesprekken over geweest met belanghebbenden en externe partijen. Ook hebben we daar als club wel ideeën over, maar de ideeën moeten in de praktijk tot uitvoering gebracht gaan worden. Een interessante klus waar we met enthousiasme de schouders onder willen zetten.

Verder heeft de voorzitter van de Technische Commissie een adviserende rol bij de teamindelingen van de jeugd en ondersteunt hij de coördinatoren hierin. Ook adviseert de voorzitter van de Technische Commissie de Senioren Commissie en Jeugd Commissie bij het aanstellen van de juiste trainers. En verder binnen het bestuur hand- en spandiensten, zoals elk bestuurslid de handen uit de mouwen steekt indien nodig.

Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina over de Technische Commissie.

Geínteresseerden kunnen zich melden per email via secretaris@vvbaarlo.nl. Twijfel je nog of wil je René zelf even spreken, stuur hem een mail (tc@vvbaarlo.nl) of neem telefonisch contact op (06 - 11 53 82 90).

René blijft in ieder geval tot aan het eind van het lopend seizoen betrokken bij het bestuur en indien snel een vervanger wordt gevonden zal René nog de nodige ondersteuning kunnen verlenen.

We hopen snel een geschikte kandidaat te vinden zodat we VV Baarlo verder kunnen doorontwikkelen.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht