Meidenvoetbal VV Baarlo - Voetbalvereniging Baarlo

Meidenvoetbal VV Baarlo

Trots op onze meiden!

We zijn bijzonder trots op alle meiden die bij VV Baarlo voetballen. Op dit moment hebben we 2 meidenteams die allebei op een hoog niveau voetballen. Het oudste meidenteam is begin 2023 gepromoveerd naar de hoofdklasse, het 2e niveau in Nederland. De jongere meiden van MO15-1 wisten begin 2023 te promoveren naar de 1e klasse. Naast de 2 meidenteams voetballen er ook nog veel jonge meisjes bij de gemengde teams. Tot en met JO12 spelen de meiden bij VV Baarlo in de gemengde teams. Dit volgens de richtlijnen van de KNVB.

Contact

Heb je vragen over het meidenvoetbal bij VV Baarlo, stuur een mail naar meiden@vvbaarlo.nl. Ook voor eventuele vriendschappelijke wedstrijden, toernooi uitnodigingen, of andere relevante vragen kun je ons een mail sturen. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Meiden, meld je nu aan of kom proeftrainen

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je graag komen voetballen bij de meiden van VV Baarlo, maar weet je niet of de club bij jou past of dat meidenvoetbal ook echt iets voor jou is? Neem dan contact met ons voor het volgen van een aantal proeftrainingen, stuur een mail naar meiden@vvbaarlo.nl. Iedereen vanaf 6 jaar kan 3 keer komen trainen bij een elftal en eventueel een vriendschappelijke wedstrijd meespelen. Daarna heb je als het goed is een indruk gekregen op je vragen en weet je of je graag wilt gaan voetballen bij de meiden van VV Baarlo. Voor de komende jaren hebben we een visie/ambitie geschreven waar we in 2028 met onze meiden/vrouwen willen staan. Kom samen met ons die ambite waarmaken, we vertellen er graag over.

Je kunt je ook gelijk aanmelden als lid via https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBJS21R. Wij maken gebruik van het KNVB inschrijfformulier, zodat je direct bij de KNVB bent ingeschreven.


Fotogallerij

BEZOEKADRES

Sportpark De Meeren

De Meeren 11

5991 ED Baarlo

077 - 477 26 03

 

POSTADRES

Secretariaat VV Baarlo

Prinses Margrietstraat 1

5991 XN Baarlo

06 - 41 91 36 48

 

WEBSITE VISIE

Over deze website

Onze vorige website

Social Media

VV Baarlo ClubApp

 
 
┬ę VV Baarlo 1927- 2023