Uit de bestuurskamer, 10-08-2021

12 augustus 2021 6:15


Het is weer tijd voor een terugkoppeling vanuit het bestuur. Die stond al gepland na de vergadering van juli, maar door omstandigheden is het ons niet gelukt. Maar hierbij een terugkoppeling van de meest belangrijke onderwerpen van de afgelopen vergaderingen.

Contributie seizoen 2021-2022

Zoals eerder aangekondigd hebben we besloten een korting te geven op het contributiebedrag voor het seizoen 2021-2022. Dit geldt wel alleen voor leden die afgelopen seizoen ook al spelend lid waren. Eerder deze week zijn er vanuit de ledenadministratie mails verstuurd als vooraankondiging op de inning van de contributie. Binnenkort ontvangt iedereen een mail vanuit ClubCollect om de contributie te voldoen. Houd je mail in de gaten. Bekijk de exacte contributiebedragen en mocht je nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar ledenadmin@vvbaarlo.nl

Een permanent terras in De Meeren?

We zijn bezig om een vast terras te creëren in de De Meeren, op een deel van het asfalt. We hopen dit terras nog voor de start van de competitie te kunnen openen. Er is dan meer ruimte voor teams om na een wedstrijd nog even de wedstrijd te bespreken en samen te genieten van een natje en een droogje. Uiteraard geldt dat ook voor alle tegenstanders die we dan graag uitnodigen van het terras gebruik te maken. Meer informatie volgt.

Consumptieprijzen met 10 eurocent omhoog.

Omdat de inkoopprijzen zijn gestegen hebben we tijdens de vergadering van 10 augustus de knoop doorgehakt om de consumptieprijzen met 10 eurocent te verhogen. Dit betekent dat losse consumpties € 2,10 gaan kosten en 10 munten € 19,00. Deze prijsverhoging gaat in vanaf zondag 15 augustus.

Uitbreiding kantinepersoneel gezocht

Voor met name de zondag zijn we op zoek naar uitbreiding van ons kantinepersoneel. Lijkt het jou leuk om binnen een enthousiast team af en toe op zondag mee te helpen in de kantine tegen een aantrekkelijke vergoeding? Neem dan contact op met onze voorzitter via voorzitter@vvbaarlo.nl, hij is het aanspreekpunt voor het kantinepersoneel. Iedereen vanaf 16 jaar kan reageren. Kun jij zelf niet maar weet jij iemand die geen lid is van de club maar wel interesse heeft? Stuur dan ook even een mail.

Trainingsschema seizoen 2021-2022

Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen is gereed en wordt een dezer dagen naar alle jeugdleiders gestuurd voor controle. Zodra het goedgekeurd is wordt het vastgesteld en bijgewerkt op de website. We hebben er weer voor gezorgd dat alle teams de mogelijkheid hebben om 2 keer in de week te trainen. Het was een uitdaging, ook omdat we ruimte vrij willen houden voor keeperstraining waar we komend seizoen een betere invulling aan geven. De jeugd kan de training starten op maandag 23 augustus, de leiders ontvangen daar zo spoedig mogelijk vanuit de jeugdcommissie nog een mail over. Het is aan de teams zelf of er dan al gestart wordt met trainen. In ieder geval wensen we alle teams heel veel plezier komend seizoen en als er voetbal gerelateerde vragen zijn dan kan iedereen die stellen aan de Technische Commissie, tc@vvbaarlo.nl

Upgrade van het ballenhok

Mogelijk hebben jullie het social media bericht gezien, het ballenhok krijgt een 'facelift'. Dit stond al langer op de wensenlijst en in samenwerking met Arno vd Eertwegh hebben we dit nu opgepakt. De ballenrekken zijn verwijderd en komen niet meer terug. Daarvoor in de plaats komen er ballenkarren, waardoor het voor leiders veel eenvoudiger wordt om ballen te nemen voor een training. We zijn overtuigd dat we hier veel plezier aan gaan beleven. We houden jullie op de hoogte van de voortgang via onze reguliere communicatiekanalen.

Diverse samenwerkingen

Op dit moment worden we als club regelmatig benaderd door andere verenigingen en organisaties. Daar zijn we trots op en dat is een compliment naar iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze club. Dit heeft er al toe geleid dat we in Baarlo samenwerken met een aantal collega verenigingen binnen het project, 'Hoera Ik Sport!'. Binnen de regio werken we al samen met VV Kessel, VV Helden, VV Koningslust en MVC'19 om het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio verder te ontwikkelen en te promoten. Verder gaan we samen met TVG Sports een internationaal jeugdtoernooi organiseren eind augustus 2022. Hierover binnenkort meer informatie. De overeenkomst met Connected Football, waarbij jeugdtrainers gebruik kunnen maken van een app om een training samen te stellen, wordt verlengd. En tot slot we zijn op uitnodiging in gesprek met een aantal voetbalclubs in de regio Weert - Roermond - Sittard om informatie met elkaar uit te wisselen om de organisatie nog beter neer te zetten. Mogelijk dat op korte termijn deze samenwerking ook al zichtbaar wordt bij de jeugd door onderling wedstrijden te regelen. We houden jullie op de hoogte maar zijn in ieder geval zeer enthousiast over de hierboven genoemde samenwerkingen.

De activiteitenkalender wordt weer gevuld

Hoewel we in een onzekere wereld leven voor wat betreft evenementen, gaan we toch de nodige events weer plannen. Mochten we bepaalde events moeten annuleren omdat bepaalde maatregelen het niet toelaten een event te organiseren dan gaan we dat zeker doen. Maar we kunnen beter maar alvast een aantal events plannen en starten met de voorbereidingen. In de eerstvolgende nieuwsbrief die gepland staat voor begin september zorgen we dat de activiteiten gepland staan onder het kopje 'Save the date'. Dus meld je alvast aan voor de nieuwsbrief mocht je die nog niet ontvangen.

Hoofdsponsors verlengen contract met 1 jaar

Het doet ons bijzonder deugd te mogen melden dat onze 2 hoofdsponsors hebben besloten om nog een jaar langer verbonden te blijven aan de club. Dit betekent dat Marc Fleuren , de echte bakker en VeTeBe makelaardij nog minimaal een jaar shirtsponsor zijn van VV Baarlo 1 en VV Baarlo 2. Wij danken de ondernemers voor het vertrouwen in onze club.
Zoals jullie zien speelt er zich weer van alles af in en rondom sportpark De Meeren. De volgende bestuursvergadering staat gepland op dinsdag 7 september. Mocht je vragen hebben die we moeten behandelen in het bestuur, stel ze gerust. Stuur een mail naar secretaris@vvbaarlo.nl en we agenderen je vraag. 

Voor nu wensen we alle teams heel veel plezier en succes het komend seizoen. Hopelijk een seizoen zonder onderbreking. Wij zijn optimistisch en verwachten een normaal seizoen, we zijn er in ieder geval klaar voor. Hopelijk jullie ook.

Tot in De Meeren.

Het bestuur van VV Baarlo
Bron: Bestuur