Eindelijk is het zover! Vrijdag 7 augustus start de selectie weer met trainen. De eerste wedstrijd op Sportpark De Meeren wordt gespeeld door Baarlo 2 op donderdagavond 13 augustus. Baarlo 1 speelt zijn eerste oefenduel eerst uit op de Herungerberg in Venlo waar op zaterdag 15 augustus 5e klasser VVV'03 de tegenstander is. De overige seniorenteams starten in de week van 17 augustus. De jeugd gaat weer van start na de JAKO-voetbalweek, vanaf maandag 24 augustus.

Onderstaand het oefenrpogramma van de selectie. Dat van de overige teams volgt binnenkort.

2020 0801 Oefenprogramma selectie

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

lidworden vvbaarlo