Afgelopen vrijdag werd in de Meeren de kampioensreceptie gehouden voor het behaalde kampioensschap van de MO17-1 in de 2e klasse 4.

Het was een zéér geslaagde en druk bezochte receptie. Ouders, vrienden, afgevaardigden van andere teams van vv Baarlo en zeer zeker niet te vergeten bewoners van de Weem in Baarlo waarmee de MO17 in het traject ‘De Buitenspelval’ van KERNgezond reeds een aantal maal een uitwisseling heeft gehad, waren in groten getale aanwezig.

Tijdens de huldiging werd door spreekstalmeester Edward Smedts aan alle meiden en leiders persoonlijke aandacht geschonken met specifieke kenmerken die hebben bijgedragen aan het team en het kampioenschap. Tijdens de felicitatieronde werden de meiden en leiders door verschillende clubgenoten en ouders toesgesproken. Onder hen was ook de Maurice Graaf van KERNgezond die voor het behalen van het kampioenschap een voetbalclinic aanbood voor het gehele team.

Nadat het team de felicitaties in ontvangst had genomen was het nog lang heel gezellig in de Meeren.

Voor meer foto's van de receptie  KLIK HIER

Competitieduel 3e klasse C
Donderdag  16 januari 20.00 uur
FCV Venlo